Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:56

18
اردیبهشت
سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری

سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری

در فصل بهار هستیم و یکی از گزینه‌های پرطرفدار این روز‌ها نخود فرنگی تازه است. در این مطلب تصمیم گرفتیم شما را با یکی از بهترین روش‌های مصرف این گیاه خوشمزه و مفید آشنا کنیم.

دینو: در فصل بهار هستیم و یکی از گزینه‌های پرطرفدار این روز‌ها نخود فرنگی تازه است. در این مطلب تصمیم گرفتیم شما را با یکی از بهترین روش‌های مصرف این گیاه خوشمزه و مفید آشنا کنیم.

سوپ نخود فرنگی؛ طعمِ تازه بهاری

با رسیدن فصل نخود فرنگی می‌توانید به خوبی از طعم این ماده مفید به روش‌های مختلف لذت ببرید. یک روش راحت و ساده برای تهیه خوراکی لذیذ با نخود فرنگی تازه، پختن و ترکیب کردن آن همراه با گیاهان معطری مانند نعنا است. نتیجه این ترکیب ساده، سوپ سبز رنگ جذابی خواهد بود که می‌توانید حس طراوت و تازگی بهاری را با آن تجربه کنید. دستور تهیه سوپ نخود فرنگی تازه بهاری را در ادامه بخوانید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ ذرت شیرین خوشمزه و مقوی مخصوص ماه رمضان

 

 

مواد لازم

۱ قاشق غذاخوری ...............روغن زیتون طبیعی

۳ عدد........... تره فرنگی تازه خرد شده

۲ عدد............ ساقه کرفس خرد شده

۲ حبه............. سیر تازه له شده

۶ فنجان.............. نخود فرنگی تازه

۴ فنجان............... آب گوشت مرغ یا سبزیجات معطر (طعم دهنده در صورت عدم دسترسی)

¼ فنجان برگ جعفری ..................مقداری بیشتر برای تزیین

¼ فنجان برگ نعناع ...............مقداری بیشتر برای تزیین

¼ فنجان پیازچه خرد شده ..............مقداری بیشتر برای تزیین

¼ فنجان شاخه شوید خرد شده ...............مقداری بیشتر برای تزیین

¼ فنجان............. خامه

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده................ به مقدار لازم

سوپ نخود فرنگی؛ طعمِ تازه بهاری

طرز تهیه

۱. در ظرفی بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط داغ کرده و تره فرنگی و ساقه‌های کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه آن‌ها را تفت دهید تا آب‌شان گرفته شود. سپس سیر را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه با مواد تفت دهید تا رایحه آن در فضا بپیچد.

۲. نخود فرنگی‌ها را درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب ترکیب کنید تا مخلوط و یکدست شوند. آب گوشت یا طعم دهنده را به نخود‌ها اضافه کنید و سپس درون ظرف به ترکیب قبلی خود اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

۳. بعد از حدود ۲۰ دقیقه، جعفری، نعناع، پیازچه و شوید خرد شده را به ظرف روی حرارت اضافه کنید حدود ۳۰ ثانیه حرارت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.

۴. ۵ دقیقه صبر کنید تا ترکیب شما کمی خنک شود و سپس تمام مواد را درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب یکدست کنید تا نرم شود. سپس به همراه خامه روی حرارت ملایم بجوشانید.

۵. در نهایت، نمک و فلفل تازه را به آن اضافه کرده و با سبزیجات معطر باقی مانده تزیین نمایید. سوپ نخود فرنگی تازه بهاری شما آماده است. نوش جان!

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه2 سوپ مقوی و خوشمزه برای ماه رمضان

 

 

نکات مهم دستور تهیه سوپ نخود فرنگی

آماده‌سازی این سوپ ۱۰ دقیقه، پخت آن ۳۰ دقیقه و در مجموع، ۴۰ دقیقه زمان لازم دارد.

سوپ نخود فرنگی؛ طعمِ تازه بهاری

شما می‌توانید برای تجربه طعمی متفاوت، از پیاز یا موسیر به جای تره فرنگی استفاده کنید.

تمام سبزیجات معطر به کار رفته در این سوپ قابل جایگزینی با موارد دلخواه شما هستند. فقط فراموش نکنید که عضو اصلی این غذای لذیذ، نخود فرنگی تازه است که نباید آن را حذف کنید.

برچسب ها: سوپ، سوپ نخودفرنگی، طرز تهیه تعداد بازديد: 191 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز