مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ و لپه برای شش تا هشت نفر
سینه مرغ ..............500 گرم
لپه پخته شده .............یک پیمانه
تخم مرغ ..............دو تا سه عدد
پیاز رنده شده ................یک عدد
ترخان خرد شده ...............یک پیمانه
عصاره مرغ ...............یک عدد
دارچین ...............نصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه .................به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن .............به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکو تره در فر یا ماهیتابه
طرز تهیه کوکو مرغ و لپه برای افطار ماه رمضان
سینه مرغ، لپه و پیاز را با هم کامل میکس کرده یا از چرخ گوشت رد کنید.
ترخان، عصاره مرغ، نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
مواد را با هم کاملا ورز داده، سپس تخممرغها را یکییکی اضافه میکنیم تا مواد شامی کاملا چسبندگی پیدا کند.
شامیها را درون روغن سرخ کنید.