به گزارش غذاپز رول لازانیا و ژامبون یک فینگرفود خوشمزه برای مهمانی هاست و طرز تهیه بسیار آسونی داره. لازانیا غذایی بسیار خوشمزه و سادهی ایتالیاییه که کمتر کسی پیدا میشه اون رو دوست نداشته باشه یا نچشیده باشه. اگه شما هم از طرفداران لازانیا هستید، این طرز تهیه رو از دست ندید.
بیشتربخوانید:
لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه
مواد لازم
۳۵۰ گرم .............پنیر موزارلا (یا پنیر ورقه ای)
۳۵۰ گرم ...................ژامبون گوشت
۱۰۰ گرم ............پنیر (رنده شده)
۱ بسته.............. لازانیا
۱.۵ پیمانه............ پوره گوجه فرنگی (سس کچاپ)
چند برگ ریحان و گوجه فرنگی............. (برای تزیین)
به مقدار لازم ................نمک و فلفل سیاه
بیشتربخوانید:
رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا
دستور تهیه
لازانیا نیمه آماده یا پخته شده رو روی سطح کار پهن میکنیم و بعد یک برش پنیر ورقهای و یک برش ژامبون میذاریم.
لازانیا رو رول میکنیم، همه لازانیاها رو به همین صورت رول میکنیم، ظرف پخت رو چرب کرده و لازانیاهای رول شده رو کف ظرف قرار میدیم و روی اونها سس گوجه یا کچاب میریزیم و روی سس پنیر رنده شده میپاشیم.
بعد ظرف رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰_۲۰۰ درجه سانتیگراد برای حدود ۲۰_۳۰ دقیقه میذاریم.
میتونیم این لازانیا رو توی ماهیتابه روی اجاق گاز با حرارت ملایم هم بپزیم، بعد با ریحان تازه خرد شده و گوجه گیلاسی سرو کنیم.