Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 23 اردیبهشت 1400 - 05:10

12
اردیبهشت
طرز تهیه رول لازانیا و ژامبون

طرز تهیه رول لازانیا و ژامبون

در گزارش زیر طرز تهیه رول لازانیا و ژامبون را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش غذاپز  رول لازانیا و ژامبون یک فینگرفود خوشمزه برای مهمانی هاست و طرز تهیه بسیار آسونی داره. لازانیا غذایی بسیار خوشمزه و ساده‌ی ایتالیاییه که کمتر کسی پیدا می‌شه اون رو دوست نداشته باشه یا نچشیده باشه. اگه شما هم از طرفداران لازانیا هستید، این طرز تهیه رو از دست ندید.

بیشتربخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

 

مواد لازم

 ۳۵۰ گرم .............پنیر موزارلا (یا پنیر ورقه ای)

۳۵۰ گرم ...................ژامبون گوشت

۱۰۰ گرم ............پنیر (رنده شده)

۱ بسته.............. لازانیا

۱.۵ پیمانه............ پوره گوجه فرنگی (سس کچاپ)

چند برگ ریحان و گوجه فرنگی............. (برای تزیین)

به مقدار لازم ................نمک و فلفل سیاه

 
 

دستور تهیه

لازانیا نیمه آماده یا پخته شده رو روی سطح کار پهن می‌کنیم و بعد یک برش پنیر ورقه‌ای و یک برش ژامبون می‌ذاریم.

لازانیا رو رول می‌کنیم، همه لازانیا‌ها رو به همین صورت رول می‌کنیم، ظرف پخت رو چرب کرده و لازانیا‌های رول شده رو کف ظرف قرار میدیم و روی اون‌ها سس گوجه یا کچاب می‌ریزیم و روی سس پنیر رنده شده می‌پاشیم.

بعد ظرف رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰_۲۰۰ درجه سانتیگراد برای حدود ۲۰_۳۰ دقیقه می‌ذاریم.

می‌تونیم این لازانیا رو توی ماهیتابه روی اجاق گاز با حرارت ملایم هم بپزیم، بعد با ریحان تازه خرد شده و گوجه گیلاسی سرو کنیم.

برچسب ها: لازانیا، آموزش آشپزی، ژامبون، فینگرفود، طرز تهیه تعداد بازديد: 53 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز