Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:12

7
اردیبهشت
طرز تهیه کباب فخزی

طرز تهیه کباب فخزی

در گزارش زیر طرز تهیه کباب فخزی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش غذاپز، کباب فخزی یه کباب خوشمزه با گوشت مرغ و گوشت چرخ کرده هست، که خیلی خوشمزست، حتما توصیه می‌کنم امتحانش کنید.

مواد لازم

 ۳۰۰ گرم..............گوشت چرخ کرده

۳ عدد............. پیاز

۱/۲ عدد ...........سینه مرغ

به مقدار لازم............ ادویه (زعفران، آویشن، دارچین، پودر سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک)

به مقدار لازم................. آبلیمو

به مقدار لازم ............آرد سوخاری

 

بیشتربخوانید:

گمج کباب + دستور تهیه

 


دستور تهیه

گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز آب گرفته و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و دارچین و زعفران و پودرسیر و یکم ادویه‌ی کاری و آرد سوخاری مخلوط می‌کنیم و ورز میدیم و می‌ذاریم یخچال یک ساعت استراحت کنه.

سینه‌ی مرغ رو تیکه می‌کنیم و با یه پیاز و نمک و یکم آبلیمو (بدون آب) برای ده تا ۱۵ دقیقه می‌ذاریم روی گاز با شعله‌ی متوسط، تا آب بندازه. بعد آبش رو می‌ریزیم و گوشت رو می‌شوییم و با دست کامل ریش ریش می‌کنیم.

یه پیاز رو خلالیش کرده و سرخ می‌کنیم و وقتی یکم سبک شد مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه می‌کنیم و بهش زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و یکم زنجبیل می‌زنیم و اجازه میدیم با پیاز تفت بخورن و تقریبا سرخ شن. تموم که شد، می‌ذاریم کنار تا از حرارت بیفته.

گوشت چرخ کرده رو اندازه‌ی یه پرتقال متوسط برمی داریم و کف سینی طوری پهن می‌کنیم که مستطیلی شکل باشه. بعد از گوشت مرغ به درازا وسطش می‌ریزیم و دو طرف گوشت چرخکرده رو بهم میاریم تا بسته شه و اون قدر با دست جابه جا می‌کنیم تا کاملا یکدست شه و بسته بشه.

کف تابه رژیمی رو چرب می‌کنیم و گوشتا رو داخلش می‌چینیم و با برس یکم روغن روشون میمالیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم پخته و هردو طرفشون سرخ بشن.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف

برچسب ها: کباب تعداد بازديد: 244 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز