Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:11

6
اردیبهشت
حلیم طالقانی، یک حلیم متفاوت با لوبیا

حلیم طالقانی، یک حلیم متفاوت با لوبیا

این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می‌باشد.

غذالند: این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.

 

مواد لازم

لوبیا چیتی...............۱ پیمانه

بلغور گندم..............۲ پیمانه

گوشت گوسفندی با استخوان..............۵۰۰ گرم

نمک.............به مقدار لازم

ادویه...............به مقدار لازم

پیاز..............۲ عدد

بیشتربخوانید:

طرز تهیه حلیم گندم بدون گوشت

طرز تهیه حلیم فوری

حلیم عدس؛ یک غذای بی نظیر خراسانی! 

حلیم طالقان یک حلیم متفاوت با لوبیا

مراحل پخت

گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می‌کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.

گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب می‌پزیم.

۳ الی ۴ ساعت طول می‌کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.

بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می‌کنیم.

این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می‌شود.

برچسب ها: هلیم، حلیم تعداد بازديد: 347 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز