Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 10:04

14
اردیبهشت
كلاپ ساندويچ تخم‌مرغ تنگاب

كلاپ ساندويچ تخم‌مرغ تنگاب

آب را همراه با سركه و نمك در تابة‌ مناسبي روي حرارت اجاق بگذاريد، تا به جوش آيد. آن‌گاه حرارت را كم كنند و تخم‌مرغ را آرام آرام داخل آب جوش بشكنيد حالا صبر كنيد تا زرده و سفيده كاملا سفت شود.

 کیان رنجبر :

 

مواد لازم براي 4 نفر

آب .................1 ليتر

سركة سفيد.............. 2 قاشق سوپخوري

نمك........... 1 قاشق سوپخوري

تخم‌مرغ............... 4 عدد

نان تست قهوه‌اي.............. 8 عدد

پنير خامه‌اي................80 گرم

لبوي پخته و ورقه‌اي.................2 عدد كوچك

كلم براكلي بخارپز كرده............ به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

 

روش تهیه

آب  را همراه با سركه و نمك در تابة‌ مناسبي روي حرارت اجاق بگذاريد، تا به جوش آيد. آن‌گاه حرارت را كم كنند و تخم‌مرغ را آرام آرام داخل آب جوش بشكنيد حالا صبر كنيد تا زرده و سفيده كاملا سفت شود. اينك به كمك كف‌گير تخم‌مرغ‌ها را از آب خارج كنيد.

سپس روي نان‌هاي تستي كه از قبل سطح آن را با پنير خامه‌اي پوشانده‌ايد، ابتدا لبو، سپس تخم‌مرغ را قرار دهيد و با براكلي آن را بيارائيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: فست فود، فینگر فود تعداد بازديد: 302 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز