Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 23 اردیبهشت 1400 - 05:29

13
اردیبهشت
مـاهى‌كفال شـكـم‌پر

مـاهى‌كفال شـكـم‌پر

ماهی را تمیز کنید و با هوله آشپزخانه آن را خشک کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. حالا در تابة مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز را بیفزائید و تفت دهید.

سرمه جلیلی :

 

مواد لازم برای  2 نفر

ماهی كفال................. 1 عدد

نمک و فلفل.............. به میزان لازم

روغن............... به میزان لازم

پیاز خرد کرده..............  1 عدد

سیر له کرده.................1 حبه

سبزی معطر .............2 قاشق سوپخوری(گشنیز، شوید، جعفری، کمی شنبلیله ، خالواش و چوچاق)

گردو خرد کرده.................  2 عدد

رب انار................ 1قاشق سوپخوری

ادویه ماهی............... به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای..................به میزان لازم

قارچ................. به میزان لازم

پیاز............ به میزان لازم

هویج............ به میزان لازم

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شنیسل ماهی قزل آلا

 

روش‌تهیه

ماهی را تمیز کنید و با هوله آشپزخانه آن را خشک کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. حالا در تابة مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز را بیفزائید و تفت دهید.

سپس سیر و سبزی معطر را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. اینک گردو، رب انار و ادویه ماهی را افزوده و مخلوط نمائید و درون شکم ماهی را با این مواد پر کرده و شکم ماهی را بدوزید.

حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و با روغن آن را چرب کنید. سپس کف ظرف را با سبزیحات مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ، پیاز و هویج حلقه‌ای خرد کرده بپوشانید و ماهی را روی آن قرار دهید و یک‌سوم پیمانه آب اضافه کنید، رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 45 دقیقه ماهی را بپزید، در اواخر پخت فویل را برداشته و اجازه دهید سطح ماهی کمی برشته شود.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ماهی آزاد با سس تند

 

یادآوری

می‌توانید این ماهی را با سبزی‌پلو یا چلوی ساده میل نمائید.

 

خواص  رب انار

رب انار حاوی آنتی اکسیدان ها ، به طور عمده ویتامین C است که برای سیستم ایمنی بدن شما مفید است. هنگام هضم غذا ، فرایندی به نام اکسیداسیون اتفاق می افتد که در آن مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد تشکیل می شوند. رادیکال های آزاد موادی هستند که می‌توانند منجر به آسیب بافتی شوند و ممکن است باعث بیماری هایی مانند بیماری قلبی یا سرطان شوند.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ماهی، ماهی شکم پر، طرز تهیه ماهی شکم پر تعداد بازديد: 52 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز