سرمه جلیلی :
مواد لازم برای 2-4 نفر
برنج آبكش کرده ................. ٢ پيمانه
سبزى پلوئی................. یک پیمانه
ماست چكيده.................. ٢ قاشق سوپخورى
زرده تخم مرغ ...............١ عدد
زعفران غليظ................ ١ قاشق چايخورى
روغن مايع ..............٢ قاشق سوپخورى
ماهى تيلاپيا ................ ١ عدد
نمك و فلفل ...........به میزان لازم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مايع را مخلوط کنید. آنگاه از مواد فراهم کرده داخل قالبهای ساوارين بریزید و خوب فشار دهيد تا منسجم شود. سپس در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجة سانتیگراد به مدت ٢٠ دقيقه بگذارید تا بپزد. حالا ماهى تيلاپيا را که با نمک و فلفل و زعفران مزه دار كردهاید، در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت يك ربع پخته و به تكههاى يك اندازه درآورده و روى ته چينهاى آماده کرده قرار دهيد.
بیشتر بخوانید:
خلال پلو ؛ غذای خوشمزه و مجلسی
فوت و فنهای پخت چلو ماهیچه رستورانی
خواص زعفران
زعفران، که به ادویه طلایی نیز معروف است؛ سالهاست که به غذاهای ما طعم و رنگ و بوی خاصی می بخشد. تحقیقات نشان داده که این ادویه گران قیمت
میتواند به عنوان آنتی اکسیدان به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند و سطح انرژی را بالا ببرد.