Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 09:19

9
اردیبهشت
ته‌چين سبزى پلوى لقمه‌اى

ته‌چين سبزى پلوى  لقمه‌اى

برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مايع را مخلوط کنید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده داخل قالب‌های ساوارين بریزید و خوب فشار دهيد تا منسجم شود. سپس در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجة سانتیگراد به مدت ٢٠ دقيقه بگذارید تا بپزد.

سرمه جلیلی :

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

برنج آبكش کرده ................. ٢ پيمانه

سبزى پلوئی................. یک پیمانه

ماست چكيده.................. ٢ قاشق سوپخورى

زرده تخم مرغ ...............١ عدد

زعفران غليظ................ ١ قاشق چايخورى

روغن مايع ..............٢ قاشق سوپخورى

ماهى تيلاپيا ................ ١ عدد

نمك و فلفل ...........به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

 

 

روش‌تهیه

برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مايع را مخلوط کنید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده داخل قالب‌های ساوارين بریزید و خوب فشار دهيد تا منسجم شود. سپس در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجة سانتیگراد به مدت ٢٠ دقيقه بگذارید تا بپزد. حالا ماهى تيلاپيا  را که با نمک و فلفل و زعفران مزه دار كرده‌اید، در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت يك ربع پخته و به تكه‌هاى يك اندازه درآورده و روى ته چين‌هاى آماده کرده قرار دهيد.

 بیشتر بخوانید:

خلال پلو ؛ غذای خوشمزه و مجلسی

فوت و فن‌های پخت چلو ماهیچه رستورانی

 

 

خواص  زعفران

زعفران، که به ادویه طلایی نیز معروف است؛ سالهاست که به غذاهای ما طعم و رنگ و بوی خاصی می بخشد. تحقیقات نشان داده که این ادویه گران قیمت

می‌تواند به عنوان آنتی اکسیدان به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند و سطح انرژی را بالا ببرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ته چین، ته چین قالبی تعداد بازديد: 313 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز