Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:06

5
اردیبهشت
پيتزاي ايتاليائي

پيتزاي ايتاليائي

ابتدا خمير را فراهم كنيد و از آن 2 دايره به قطر 30 سانتيمتر بسازيد. آن‌گاه خمير را در قالب چربكردة پيتزا پهن كنيد و پورة گوجه فرنگي را روي خميربماليد.سپس فلفل دلمه‌اي، پپروني، ژامبون، قارچ، آناناس و زيتون را رويشان بچينيد.

 اعظم گلزارمنش:

 

مواد لازم براي 2 عدد پيتزا

پورة گوجه فرنگي....................185 ميلي ليتر (سه‌چهارم پيمانه)

فلفل دلمه‌اي سبز خرد كرده .................1 عدد

پپروني يا سالامي حلقه‌اي خرد كرده.............. 155 گرم

ژامبون خرد كرده.............. 155 گرم

قارچ ورقه‌اي خرد كرده.............. 125 گرم

كمپوت آناناس خرد كرده................ 440 گرم

زيتون بي هسته.............. 60 گرم

پنير موزارلاي رنده كرده دالیا................... 125گرم

پنير گوداي رنده كرده...............125 گرم

 

مواد لازم براي تهية خمير پيتزا:

آب ولرم................ 330 ميلي ليتر (يك و يك‌سوم پيمانه)

پودر مايه خمير..................يك و سه چهارم قاشق چايخوري

شكر................... 1 پينچ

روغن زيتون...............125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

نمك............... يك و يك چهارم قاشق چايخوري

آرد الك كرده................... 500 گرم

 بیشتربخوانید:

پیتزا برگر + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

ابتدا خمير را فراهم كنيد و از آن 2 دايره به قطر 30 سانتيمتر بسازيد. آن‌گاه خمير را در قالب چربكردة پيتزا پهن كنيد و پورة گوجه فرنگي را روي خميربماليد.سپس فلفل دلمه‌اي، پپروني، ژامبون، قارچ، آناناس و زيتون را رويشان بچينيد و مخلوط پنير موزارلا و پنير گودا را روي پيتزا بپاشيد. حالا پيتزا را به مدت تقريبي،20-30 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 200 درجة سانتيگراد بپزيد.

روش تهية خمير پيتزا:

آب را در كاسة مناسبي بريزيد و مايه خمير و شكر را رويش بپاشيد و 5 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خميرعمل آيد. آن‌گاه روغن، نمك، آرد و مايه خمير ورآمده را در كاسة بزرگ و مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبي به دست آيد. سپس خمير را روي سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. بعد آن را در كاسة چربكرده بگذاريد، رويش را با سليفون بپوشانيد و در حدود يك و نيم تا دو ساعت، در محيط آشپزخانه نگه داريد تا حجمش دو برابر شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: خمیر پیتزا، پیتزا بدون فر تعداد بازديد: 281 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز