به گزارش آشپزی ها، باقلی یک میان وعده بسیار محبوب در ایران است و فروشندگان خیابانی زیادی آن را میفروشند. این میان وعده حاوی پروتئین و فیبر و همچنین کم چربی آسان است. باقالی معمولاً با سرکه، نمک و پودر گلپر سرو میشوند. برای پخت آن دو روش وجود دارد: شما میتوانید پوست دور باقالی را جدا نکرده و آنها را بدون از بین بردن پوست یا پوشش خارجی بپزید، یا میتوانید آنها را جدا کنید و بپزید و هنگامی که آماده و نرم هستند، باقالی را پوست بگیرید. در این دستورالعمل شما را با هر دو روش آشنا میکنیم. برای آشنایی با دستور پخت باقالی خوشمزه به روشی خانگی مقاله آشپزی ما را دنبال کنید.
مواد لازم:
باقالی ۹۰۰ گرم
نمک ۲ قاشق غذاخوری
سرکه برای طعم دادن
پودر گلپر
آب
بیشتربخوانید:
دستور پخت:
باقالیها را بشویید و سپس آبکش کنید. باقالی را تمیز کنید. سپس پوست آنها را جدا کنید. باقالیها را در یک قابلمه قرار دهید، به اندازه کافی آب اضافه کنید تا باقالیها را بپوشاند. سرکه و نمک اضافه کنید. اجازه دهید تا بپزد و حدود ۱۵-۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا آنها نرم شوند. آنها را آبکش کرده و سرو کنید. با نمک و پودر گلپر طعم دار کنید.
روش دیگر این است که باقالیها را همراه با پوست بپزید. بعد از شستشو و آبکشی کردن، باقالیها را در یک قابلمه بزرگی که آب آن کافی باشد قرار دهید و روی آن را بپوشاند. سرکه و نمک را اضافه کرده و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط رو به کم بپزد تا نرم شوند. سپس باقالیها را آبکش کرده و سرو کنید. هنگام سرو میتوانید از سرکه، نمک، فلفل و هر ادویه دیگری استفاده کنید.