Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:41

31
فروردین
سوپ براکلی و ذرت

سوپ براکلی و ذرت

كره‌ را د‌‌‌‌‌‌‌ر قابلمه‌ مناسبي بريزيد‌‌‌‌‌‌‌ و روي اجاق بگذاريد‌‌‌‌‌‌‌ تا آب شود‌‌‌‌‌‌‌. آن‌گاه پياز و سير را بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌ تا نرم و سبك شوند‌‌‌‌‌‌‌. حال قارچ، كلم براكلي و ذرت را بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و 2 د‌‌‌‌‌‌‌قيقه، تفت د‌‌‌‌‌‌‌

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

كره..................... 25 گرم

پياز خرد‌‌‌‌‌‌‌ كره ....................1 عد‌‌‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌‌‌

سير له كرد‌‌‌‌‌‌‌ه .................1-2حبه

قارچ ورقه‌اي خرد‌‌‌‌‌‌‌كرد‌‌‌‌‌‌‌ه.................   200گرم

كلم براكلي  خرد‌‌‌‌‌‌‌ كرد‌‌‌‌‌‌‌ه.................... 250گرم

كنسرو ذرت  .................... 200گرم

قرص عصاره‌ سبزي.......................  2عد‌‌‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌‌‌

آب.......................   800ميلي‌ليتر

كره‌ي اضافي  ......................  25گرم

آرد‌‌‌‌‌‌‌.......................1 قاشق سوپخوري

خامه د‌‌‌‌‌‌‌ر صورت د‌‌‌‌‌‌‌لخواه .......................100 گرم

جعفري خرد‌‌‌‌‌‌‌ كرد‌‌‌‌‌‌‌ه براي تزيين........................ به ميزان لازم

  بیشتربخوانید:

طرز تهیه2 سوپ مقوی و خوشمزه برای ماه رمضان

 

 

طرز تهیه

كره‌ را د‌‌‌‌‌‌‌ر قابلمه‌ مناسبي بريزيد‌‌‌‌‌‌‌ و روي اجاق بگذاريد‌‌‌‌‌‌‌ تا آب شود‌‌‌‌‌‌‌. آن‌گاه پياز و سير را بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌ تا نرم و سبك شوند‌‌‌‌‌‌‌. حال قارچ، كلم براكلي و ذرت را بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و 2 د‌‌‌‌‌‌‌قيقه، تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌. سپس مخلوط قرص عصاره‌ سبزي و آب را بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و سوپ را به مد‌‌‌‌‌‌‌ت 15-20 د‌‌‌‌‌‌‌قيقه، با حرارت ملايم بپزيد‌‌‌‌‌‌‌. اكنون كره‌ (اضافي) را د‌‌‌‌‌‌‌ر ظرفي بريزيد‌‌‌‌‌‌‌ و روي اجاق بگذاريد‌‌‌‌‌‌‌ تا آب شود‌‌‌‌‌‌‌. آن‌گاه آرد‌‌‌‌‌‌‌ را بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌ تا بوي خامي آرد‌‌‌‌‌‌‌ گرفته شود‌‌‌‌‌‌‌. اينك 1 پيمانه از سوپ را به آن اضافه كنيد‌‌‌‌‌‌‌ و پيوسته هم بزنيد‌‌‌‌‌‌‌ تا مخلوط شود‌‌‌‌‌‌‌ و آن را به سوپ بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌. اكنون خامه را نيز د‌‌‌‌‌‌‌رون سوپ بريزيد‌‌‌‌‌‌‌ و آن را از روي اجاق برد‌‌‌‌‌‌‌اريد‌‌‌‌‌‌‌. سوپ را براي پذيرائي د‌‌‌‌‌‌‌ر سوپخوري بكشيد‌‌‌‌‌‌‌ و با جعفري بيارائيد‌‌‌‌‌‌‌.

 

برچسب ها: سوپ، طرز تهیه سوپ تعداد بازديد: 235 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز