تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
كره..................... 25 گرم
پياز خرد كره ....................1 عدد
سير له كرده .................1-2حبه
قارچ ورقهاي خردكرده................. 200گرم
كلم براكلي خرد كرده.................... 250گرم
كنسرو ذرت .................... 200گرم
قرص عصاره سبزي....................... 2عدد
آب....................... 800ميليليتر
كرهي اضافي ...................... 25گرم
آرد.......................1 قاشق سوپخوري
خامه در صورت دلخواه .......................100 گرم
جعفري خرد كرده براي تزيين........................ به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه2 سوپ مقوی و خوشمزه برای ماه رمضان
طرز تهیه
كره را در قابلمه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا آب شود. آنگاه پياز و سير را بيفزائيد و تفت دهيد تا نرم و سبك شوند. حال قارچ، كلم براكلي و ذرت را بيفزائيد و 2 دقيقه، تفت دهيد. سپس مخلوط قرص عصاره سبزي و آب را بيفزائيد و سوپ را به مدت 15-20 دقيقه، با حرارت ملايم بپزيد. اكنون كره (اضافي) را در ظرفي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا آب شود. آنگاه آرد را بيفزائيد و تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود. اينك 1 پيمانه از سوپ را به آن اضافه كنيد و پيوسته هم بزنيد تا مخلوط شود و آن را به سوپ بيفزائيد. اكنون خامه را نيز درون سوپ بريزيد و آن را از روي اجاق برداريد. سوپ را براي پذيرائي در سوپخوري بكشيد و با جعفري بيارائيد.