به گزارش کی آشپزه، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت لوله کباب افغانی آشنا کنیم.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ...............۱کیلو
پیاز ...................۲۵۰ گرم
سیر ................۲ حبه
آرد نخودچی ..........به مقدار لازم
فلفل سیاه، تخم گشنیز، نمک................به مقدار لازم
روغن................... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کباب فسنجانی حرفه ای
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. سپس از مخلوط به اندازه گردو برداشته؛ کمی آب در یک کاسه کنار دستمان میگذاریم تا بهتر بتوانیم کبابها را شکل بدهیم سپس در دستمان بصورت لوله کبابها را شکل داده و در روغن سرخ میکنیم.