Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:25

10
فروردین
طرز تهیه لوله کباب افغانی؛ خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه لوله کباب افغانی؛ خوشمزه و لذیذ

در گزارش زیر طرز تهیه لوله کباب افغانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش کی آشپزه، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت لوله کباب افغانی آشنا کنیم.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ...............۱کیلو

پیاز ...................۲۵۰ گرم

سیر ................۲ حبه

آرد نخودچی ..........به مقدار لازم

فلفل سیاه، تخم گشنیز، نمک................به مقدار لازم

روغن................... به میزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب فسنجانی حرفه ای

 

 

طرز تهیه:

تمام مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم و ورز میدهیم. سپس از مخلوط به اندازه گردو برداشته؛ کمی آب در یک کاسه کنار دستمان میگذاریم تا بهتر بتوانیم کباب‌ها را شکل بدهیم سپس در دستمان بصورت لوله کباب‌ها را شکل داده و در روغن سرخ می‌کنیم.

 

برچسب ها: کباب تعداد بازديد: 418 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز