Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:12

28
اسفند
آش گندم

آش گندم

گندم و حبوبات را از شب قبل بخيسانيد و جدا جدا بپزيد. آن‌گاه در قابلمة مناسبي تا نيمه آب بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. حالا گندم، حبوبات پخته و اسفناج را بيفزائيد. سپس نمك، فلفل و زردچوبه را همراه با نيمي از پيازداغ و نعناداغ درون آش بريزيد

 اعظم گلزارمنش:

 

مواد لازم براي 10–12 نفر

گندم..............  250 گرم

نخود............. 120 گرم

لوبيا سفيد................120 گرم

عدس................ 120 گرم

باقلا............... 120 گرم

اسفناج خرد كرده.............. 2 كيلوگرم

نمك و فلفل.................. به ميزان لازم

زردچوبه.................. به ميزان لازم

پيازداغ ...............4 قاشق سوپخوري

نعناداغ  ...............4 قاشق سوپخوري

روغن مايع 50................ ميلي‌ليتر

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت؛ خوشمزه و مقوی

 

روش‌تهیه

گندم و حبوبات را از شب قبل بخيسانيد و جدا جدا بپزيد. آن‌گاه در قابلمة مناسبي تا نيمه آب بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. حالا گندم، حبوبات پخته و اسفناج را بيفزائيد. سپس نمك، فلفل و زردچوبه را همراه با نيمي از پيازداغ و نعناداغ درون آش بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا آش جا بيفتد. اكنون آش را براي پذيرائي در كاسة مناسبي بكشيد و با پيازداغ و نعنا‌داغ بيارائيد.

 

یادآوری

بهتر است زردچوبه را 10 ثانيه در روغن‌داغ تفت دهيد. سپس به آش اضافه كنيد.

 

خواص  گندم

گندم پر از املاح معدنی است. اگر خواستار جذب ويتامين های گوناگون هستيد، به سراغ گندم برويد. گندم، جلوی سرطان روده را ی‌‌گيرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، آش گندم، طرز تهیه، طرز تهیه آش گندم تعداد بازديد: 278 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز