اعظم گلزارمنش:
مواد لازم براي 10–12 نفر
گندم.............. 250 گرم
نخود............. 120 گرم
لوبيا سفيد................120 گرم
عدس................ 120 گرم
باقلا............... 120 گرم
اسفناج خرد كرده.............. 2 كيلوگرم
نمك و فلفل.................. به ميزان لازم
زردچوبه.................. به ميزان لازم
پيازداغ ...............4 قاشق سوپخوري
نعناداغ ...............4 قاشق سوپخوري
روغن مايع 50................ ميليليتر
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت؛ خوشمزه و مقوی
روشتهیه
گندم و حبوبات را از شب قبل بخيسانيد و جدا جدا بپزيد. آنگاه در قابلمة مناسبي تا نيمه آب بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. حالا گندم، حبوبات پخته و اسفناج را بيفزائيد. سپس نمك، فلفل و زردچوبه را همراه با نيمي از پيازداغ و نعناداغ درون آش بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا آش جا بيفتد. اكنون آش را براي پذيرائي در كاسة مناسبي بكشيد و با پيازداغ و نعناداغ بيارائيد.
یادآوری
بهتر است زردچوبه را 10 ثانيه در روغنداغ تفت دهيد. سپس به آش اضافه كنيد.
خواص گندم
گندم پر از املاح معدنی است. اگر خواستار جذب ويتامين های گوناگون هستيد، به سراغ گندم برويد. گندم، جلوی سرطان روده را یگيرد.