Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:29

20
اسفند
سمبوسۀ ماهي

سمبوسۀ ماهي

فيلة ماهي را خرد كنيد. آن‌گاه به همراه نمك، فلفل، سير، گشنيز، شنبليله، پودر زيره، ادويه گراماسالا، پنير، سيب‌زميني و پيازداغ در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. حالا از خمير فيلو مستطيل‌هايي به ابعاد 21×9 فراهم كنيد

اعظم گلزار منش :

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

فيلة ماهي‌كپور سرخكرده ................500 گرم

نمك و فلفل................ به ميزان لازم

سير له كرده.............. 2 حبه

گشنيز خرد كرده................ 150 گرم

شنبليلة خشك.................  يك دوم قاشق چايخوري

پودر زيره ................يك‌دوم قاشق چايخوري

ادويه گراماسالا................ 1 قاشق چايخوري

پنير موزارلا.............   150 گرم

سيب‌زميني پخته و خرد كرده ............... 2 عدد متوسط

پياز داغ   ...............  2 قاشق سوپخوري

خمير فيلو يا نان لواش................ به ميزان لازم

روغن سرخكردني  ............  به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سمبوسه جنوبی

 

 

 

روش تهیه

فيلة ماهي را خرد كنيد. آن‌گاه به همراه نمك، فلفل، سير، گشنيز، شنبليله، پودر زيره، ادويه گراماسالا، پنير، سيب‌زميني و پيازداغ در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. حالا از خمير فيلو مستطيل‌هايي به ابعاد 21×9 فراهم كنيد و هر بار يك قاشق سوپخوري از مواد فراهم كرده رويش قرار دهيد و مانند سمبوسه بپيچيد و در روغن سرخ كنيد.

 بیشتربخوانید:

سمبوسه سبزی با خمیر فیلو

 

 

خواص  ماهی‌كپور

یکی از دلایل ایجاد فشار خون بالا (پرفشاری خون) مصرف چربی‌های بد مانند چربی اشباع و ترانس است که به ایجاد کلسترول منجر می‌شود. ماهی ها دارای روغن های مفید هستند. بنابراین، با مصرف ماهی کپور، جای هیچ‌گونه نگرانی در این مورد وجود ندارد.

منبع : شوروشیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، فینگر فود تعداد بازديد: 273 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز