اعظم گلزار منش :
مواد لازم برای 4-6 نفر
فيلة ماهيكپور سرخكرده ................500 گرم
نمك و فلفل................ به ميزان لازم
سير له كرده.............. 2 حبه
گشنيز خرد كرده................ 150 گرم
شنبليلة خشك................. يك دوم قاشق چايخوري
پودر زيره ................يكدوم قاشق چايخوري
ادويه گراماسالا................ 1 قاشق چايخوري
پنير موزارلا............. 150 گرم
سيبزميني پخته و خرد كرده ............... 2 عدد متوسط
پياز داغ ............... 2 قاشق سوپخوري
خمير فيلو يا نان لواش................ به ميزان لازم
روغن سرخكردني ............ به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سمبوسه جنوبی
روش تهیه
فيلة ماهي را خرد كنيد. آنگاه به همراه نمك، فلفل، سير، گشنيز، شنبليله، پودر زيره، ادويه گراماسالا، پنير، سيبزميني و پيازداغ در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. حالا از خمير فيلو مستطيلهايي به ابعاد 21×9 فراهم كنيد و هر بار يك قاشق سوپخوري از مواد فراهم كرده رويش قرار دهيد و مانند سمبوسه بپيچيد و در روغن سرخ كنيد.
بیشتربخوانید:
سمبوسه سبزی با خمیر فیلو
خواص ماهیكپور
یکی از دلایل ایجاد فشار خون بالا (پرفشاری خون) مصرف چربیهای بد مانند چربی اشباع و ترانس است که به ایجاد کلسترول منجر میشود. ماهی ها دارای روغن های مفید هستند. بنابراین، با مصرف ماهی کپور، جای هیچگونه نگرانی در این مورد وجود ندارد.