Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 21:43

15
اسفند
بنيۀ ميگو

بنيۀ ميگو

ابتدا ميگوها را به مدت 10 دقيقه در مخلوط نمك، هات سس و آبليمو استراحت دهيد. آن‌گاه تخم‌‌مرغ، آب، شير، بيكينگ‌پودر، نمك، فلفل، ماءالشعير و زعفران را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.

کیان رنجبر :

 

مواد لازم برای 4 نفر

ميگو تميز كرده................... 500 گرم

نمك................ به ميزان لازم

هات سس ..................يك قاشق چايخوري

آبليموي تازه ...................يك‌سوم پيمانه

تخم‌مرغ همزده................. 3 عدد

آب سرد............... 1 پيمانه

شير............... 1 پيمانه

بيكينگ‌پودر............... 1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل سیاه ................به ميزان لازم

ماءالشعير.................... 1 پيمانه

زعفران حلكرده................ به ميزان لازم

آرد الك كرده..............به ميزان لازم

روغن ذرت.............. 5 قاشق سوپخوري

 

بیشتر بخوانید:

خورشت باقلا قاتق؛ خوشمزه‌ترین غذای رشت

کباب ترش ؛ خوشمزه ترین غذای گیلان

مرصع پلو؛ یک غذای لاکچری و باکلاس

 

 

 

روش تهیه

ابتدا ميگوها را به مدت 10 دقيقه در مخلوط نمك، هات سس و آبليمو استراحت دهيد. آن‌گاه تخم‌‌مرغ، آب، شير، بيكينگ‌پودر، نمك، فلفل، ماءالشعير و زعفران را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. اينك آرد را كم‌كم بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا كاملا يكدست شود. ميزان غلظت مايه بايد به اندازه‌اي باشد كه سطح ميگو را كاملا بپوشاند و ماية بنيه از آن چكه نكند. حالا ميگو‌هاي مزه‌دار كرده را در آرد بغلتانيد و در خمير بنيه فرو بريد و در روغن داغ فراوان سرخ كنيد.

يادآوري

خمير بنيه بعد از يك روز كمي سفت مي‌شود كه مي‌توانيد با اضافه كردن كمي شير غلظت آن را مناسب كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذاهای دریایی، مزه دار کردن میگو تعداد بازديد: 188 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز