کیان رنجبر :
مواد لازم برای 4 نفر
ميگو تميز كرده................... 500 گرم
نمك................ به ميزان لازم
هات سس ..................يك قاشق چايخوري
آبليموي تازه ...................يكسوم پيمانه
تخممرغ همزده................. 3 عدد
آب سرد............... 1 پيمانه
شير............... 1 پيمانه
بيكينگپودر............... 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل سیاه ................به ميزان لازم
ماءالشعير.................... 1 پيمانه
زعفران حلكرده................ به ميزان لازم
آرد الك كرده..............به ميزان لازم
روغن ذرت.............. 5 قاشق سوپخوري
بیشتر بخوانید:
خورشت باقلا قاتق؛ خوشمزهترین غذای رشت
کباب ترش ؛ خوشمزه ترین غذای گیلان
مرصع پلو؛ یک غذای لاکچری و باکلاس
روش تهیه
ابتدا ميگوها را به مدت 10 دقيقه در مخلوط نمك، هات سس و آبليمو استراحت دهيد. آنگاه تخممرغ، آب، شير، بيكينگپودر، نمك، فلفل، ماءالشعير و زعفران را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. اينك آرد را كمكم بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا كاملا يكدست شود. ميزان غلظت مايه بايد به اندازهاي باشد كه سطح ميگو را كاملا بپوشاند و ماية بنيه از آن چكه نكند. حالا ميگوهاي مزهدار كرده را در آرد بغلتانيد و در خمير بنيه فرو بريد و در روغن داغ فراوان سرخ كنيد.
يادآوري
خمير بنيه بعد از يك روز كمي سفت ميشود كه ميتوانيد با اضافه كردن كمي شير غلظت آن را مناسب كنيد.