اعظم گلزارمنش:
مواد لازم براي 4 نفر
روغن مايع.................... 2 قاشق سوپخوري
پيازچة ريز خرد كرده................ 4 ساقه
سير له كرده.......................3 حبه
فلفل سبز (چيلي) ريز خرد كرده................ 2 عدد
ميگوي پاك كرده..................400 گرم
آبليموي تازه................ 3 قاشق سوپخوري
پوست ليموي رنده كرده..................3 قاشق چايخوري
شكر................ 1 قاشق چايخوري
سس فلفل تند.................2 قاشق چايخوري
نمك................... به ميزان لازم
پاستا پنه.................... 375 گرم
روغن كنجد.....................1 قاشق سوپخوري
سس فلفل شيرين................2 قاشق سوپخوري
گشنيز خرد كرده...................... 4 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو
روش تهیه
روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. پيازچه، سير و چيلي را بيفزائيد و تفت دهيد. آنگاه ميگو، آبليمو، پوست ليمو، شكر، سس فلفل تند و نمك را افزوده و تفت دهيد. سپس پاستا را در قابلمة حاوي آب جوش و نمك بپزيد و در صافي بريزيد و آبكشي كنيد. اكنون روغن كنجد را به پاستا بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مخلوط ميگو، سس فلفل شيرين و گشنيز را به آن بيفزائيد و پاستا را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد.
خواص میگو
یکی دیگر از خواص میگو داشتن مقدار زیادی پروتئین است. میگوها علاوه بر آب، عمدتا از پروتئین تشکیل میشوند. ۸۵ گرم میگوی پخته یا کبابشده حدود ۲۰ گرم پروتئین فراهم میکند؛ یعنی فقط چند گرم کمتر از یک سینهی مرغ ۸۵ گرمی. هر عدد میگوی جامبو حدود ۳ گرم پروتئین دارد و حاوی چربی و کربوهیدرات بسیار کمی است.