معصومه عيوضـي :
مواد لازم براي 4 نفر
به پوست كنده و خرد كرده .................2 عدد
هويج پوست كنده و حلقهاي خرد كرده............... 1 عدد
پياز حلقهاي خرد كرده ................2 عدد
كرفس خرد كرده ................2 ساقه
سيبزميني حلقهاي خرد كرده .................2 عدد
بادمجان پوست گرفته و حلقهاي خرد كرده.................. 1 عدد
گل كلم گلچهاي خرد كرده ...............100 گرم
آلو بخارا خيسانده.................10 عدد
لبوي خرد كرده................. 1 عدد
مارگارين.............. 50 گرم
رب گوجهفرنگي............... 2 قاشق سوپخوري
ادويهي مخلوط............... 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل.................به ميزان لازم
آب ليموي تازه........... 1 قاشق سوپخوري
گردوي پودر كرده............. 1 قاشق سوپخوري
روشتهیه
به، هويج و پياز را در قابلمهي مناسبي بچينيد و كرفس، سيبزميني و بادمجان را بيفزائيد و ده دقيقه بپزيد. آنگاه گلكلم، آلو و لبو را اضافه كنيد. سپس مارگارين را آب كنيد. رب گوجهفرنگي، ادويه، نمك و فلفل را بيفزائيد و قدري تفت دهيد. اكنون آبليمو را نيز به آن اضافه كنيد و سس فراهم كرده را روي تاسكباب بريزيد. حالا بگذاريد تاسكباب بپزد و جا بيفتد. آنگاه تاسكباب را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با پودر گردو بيارائيد.
بیشتربخوانید:
تاس کباب
یادآوری
ادويهي مخلوط را از عطاريها تهيه فرمائيد.
اگر لازم بود يك پيمانه اب به تاس كباب اضافه كنيد.
خواص آلو بخارا
میوه خوشمزهای که میتواند شما را از اختلالات گوارشی، یبوست و دیابت نجات دهد. طبع آلو بخارا سرد و تر است و به همین دلیل برای سردرد و کاهش حرارت بدن بسیار مفید است. خواص آلو بخارا در طب سنتی معالجه راحت یبوست ذکر شده است.