به گزارش مامی فود، امروز قصد داریم طرز تهیه چلوکباب برگر را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
برنج................. ۲ فنجان
آب................. ۳ لیوان
خیارشور................. ۳ عدد
گوجه فرنگی................ ۱ الی ۲ عدد
کاهو............... ۲ برگ
پنیر ورقهای............... ۲ ورقه
گوشت چرخ کرده ...............۴۰۰ گرم
تخم مرغ................ ۱ عدد
آرد............... یک قاشق غذاخوری
روغن................ به میزان کافی
نمک............... کمی
سس مایونز ..............اختیاری
سس کچاپ................ اختیاری
بیشتربخوانید:
پیتزا برگر + طرز تهیه
مرحله اول تهیه چلوکباب برگر:
در قابلمه دو فنجان آب میریزیم و روی گاز میگذاریم. کمی نمک میزنیم و برنج را داخل قابلمه میریزیم. با حرارت کم صبر میکنیم تا آب برنج کم شود و بپزد. برنج باید خمیری باشد و قابلیت شکل پذیری داشته باشد.
مرحله دوم تهیه کباب برگر:
برنج کته را با دست ورز میدهیم. به دستمان کمی آب میزنیم و برنج را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و یک قسمت را بر میداریم و با دست گلوله کرده و پهن میکنیم. بقیه برنج را هم به همین شکل پهن میکنیم.
مرحله سوم تهیه چلوکباب برگر:
در تابهای روغن میریزیم و بعد از گرم شدن روغن آنها را سرخ میکنیم.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه قارچ برگر؛ با سیر فراوان
مرحله چهارم تهیه چلوکباب برگر:
گوشت چرخ کرده را در ظرفی میریزیم و یک تخم مرغ داخل آن میشکنیم. یک قاشق آرد اضافه کرده و ورز میدهیم. از گوشت گلولههای اندازه برنج سرخ شده درست میکنیم و سرخ میکنیم.
مرحله پنجم تهیه چلوکباب برگر:
برنجهای سرخ شده را بجای نان یکی از زیر مواد قرار میدهیم و روی آن کباب تابه ایمون و خیارشو و کاهو و گوجه فرنگی و پنیر ورقهای میچینیم (همه این مواد باید ورقهای خرد شده باشد.) و کمی از سس کچاپ میزنیم و یکی دیگر از برنجهای سرخ شده را از روی مواد میگذاریم. به این ترتیب یه غذای عجیب و خوشمزه داریم که برای امتحان طعمش هم که شده توجه خیلی از افراد را به خود جلب خواهد کرد. نوش جانتون
بیشتربخوانید:
طرز تهیه برگر تست سوخاری