به گزارش خراسان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سس ساندویچ آشنا کنیم.
مواد لازم:
پودر سیر................نصف قاشق مربا خوری
فلفل ونمک .................به مقدار لازم
کره ...............یک قاشق غذا خوری
آرد ................یک قاشق غذاخوری
پنیرچدار ....................رنده شده یک پیمانه
خامه پر چرب ..................نصف پیمانه
بیشتربخوانید:
طرزتهیه:
۱- کره را در قابلمه مناسب ذوب کنید، سپس آرد، نمک وفلفل را هم اضافه کنید و تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود تفت دهید.
۲- در ظرف دیگری خامه را با همزن برقی بزنید تا سبک شود.
۳- اگر دیدید کمی سفت است، میتوانید مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.
۴- سپس آرد تفت داده شده را با خامه مخلوط و ترکیب کنید.
۵- پنیر چدار را کم کم به سس اضافه کنید وخوب هم بزنید تا سس ته نگیرد ویکنواخت شود.
۶- نکته قابل توجه این است که در تمام مراحل پخت باید شعله اجاق گاز ملایم باشد ودر آخر نمک، فلفل وپودر سیر را هم اضافه کنید و هم بزنید.
۷- بعد سس را از روی شعله بردارید.
بیشتربخوانید:
سس مارینارا خانگی ؛یک طعم دهنده بی نظیر برای انواع اسپاگتی