Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:34

13
بهمن
طرز تهیه خورش بادمجان گوده

طرز تهیه خورش بادمجان گوده

خورش بادمجان گوده، یکی از انواع خورش‌های محلی و پرطرفدار استان گیلان می‌باشد. این خوراک گیاهی برای کسانی که طرفدار بادمجان هستند، بسیار عالی بوده و یک غذای متفاوت و لذیذ را تدارک خواهند دید.

وب‌سایت غذالند - مریم حسن‌پور: خورش بادمجان گوده، یکی از انواع خورش‌های محلی و پرطرفدار استان گیلان می‌باشد. این خوراک گیاهی برای کسانی که طرفدار بادمجان هستند، بسیار عالی بوده و یک غذای متفاوت و لذیذ را تدارک خواهند دید. مواد اصلی این خورش سنتی بادمجان، گوجه فرنگی، گردو، رب انار و… می‌باشد. در واقع این خورش در دو مرحله که ابتدا مواد داخل بادمجان و گوجه‌ها را آماده کرده و سپس این مواد را داخل بادمجان و گوجه‌ها پر می‌کنید، آماده و طبخ می‌شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

 خورش بادمجان گوده

خورش بادمجان گوده را می‌توانید برای وعده ناهار و یا مهمانی‌های خانوادگی خود طبخ و سرو نمایید. این خورش لذیذ و مقوی، فواید و خواص بسیاری دارد که می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان ها، هضم بهتر غذا، حفظ سلامت قلب، مراقبت از پوست و مو، کنترل قندخون و… اشاره کرد.

مواد لازم

بادمجان متوسط: ۴ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

گردو: ۱٫۵ لیوان

جعفری: ۶ قاشق غذاخوری

سیر: ۶ حبه

تمبر هندی: ۳ قاشق غذاخوری

آب: ۱٫۵ لیوان

رب انار: ۱٫۲ لیوان

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش آناناس

 

 

خورش بادمجان گوده

 

طرز تهیه

۱. بادمجان‌ها را پوست کرده و از وسط یک برش طولی روی آن‌ها ایجاد کنید.

۲. کمی به بادمجان‌ها نمک بزنید و سپس مواد داخل آن را آماده کنید.

۳. پیاز، گردو، جعفری، سیر و رب انار را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.

۴. سپس سر گوجه فرنگی‌ها را برش زده و داخل آن را خالی کنید.

۵. می‌توانید محتویات داخل گوجه فرنگی را نیز به مواد گردو در مخلوط کن اضافه و هم بزنید.

۶. در آخر نیز نصف لیوان آب و ادویه‌ها را به مواد داخل مخلوط کن اضافه و مواد را هم بزنید.

۷. مخلوط آماده شده را در داخل گوجه‌ها و بادمجان‌ها بریزید و پر کنید.

۸. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و گوجه‌ها و بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید.

۹. سپس یک لیوان آب داخل قابلمه اضافه و درب ظرف را بگذارید.

۱۰. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجان‌ها و گوجه‌ها در حرارت کم بجوشد و پخته شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، خورش بادمجان تعداد بازديد: 280 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز