اعظم گلزار منش :
مواد لازم براي 4-6 نفر
كره................. يك و يك دوم قاشق سوپخوري
روغن زيتون................ 1 قاشق سوپخوري
ميگوي پاك كرده .............500 گرم
پياز قرمز ريز خرد كرده............. 1 عدد
سير له كرده...............1 حبه
ريزوتو............ 250 گرم
آب مرغ داغ........... 900 ميلي ليتر
باقلاي پاك كرده.......... 100 گرم
نخود فرنگي............... 100 گرم
خامه.................. 2 قاشق سوپخوري
آبليمو ............2 قاشق سوپخوري
جعفري خرد كرده .............2 قاشق چايخوري
نمك و فلفل.............. به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو
روشتهیه
كره و روغن را درقابلمة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. ميگو را بيفزائيد و تفت دهيد تا صورتي رنگ شود. آنگاه ميگو را از قابلمه درآوريد و پياز و سير را در آن تفت دهيد. سپس ريزوتو را نيز درون قابلمه بريزيد و در حدود 5 دقيقه، تفت دهيد. حالا آب مرغ را كم كم روي ريزوتو بريزيد و مخلوط كنيد و بگذاريد آب مرغ كشيده شود. اكنون باقلا و نخود فرنگي را به آن بيفزائيد و بپزيد تا نرم شوند. اينك خامه، آبليمو، جعفري، نمك و فلفل را درون اين مخلوط بريزيد و هم بزنيد و آن را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد.
یادآوری
ريزوتو (risotto) نوعي برنج ايتاليائيست.
بیشتربخوانید:
ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه
خواص ميگو
وجود امگا ۳ فراوان در میگو سبب شده که عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری نمایید که در واقع، دریافت روزانه ۳۸۰ میلیگرم از این اسیدهای چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری کرده و با خوردن هفتهای ۲ الی ۳ بار میگو، این مقدار اسید چرب به بدن خواهد رسید.