اعظم گلزار منش :
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
سینه مرغ خرد کرده............ 1 کیلوگرم
سویا سس...............2 قاشق سوپخوری
زنجفیل رنده کرده...............1 قاشق چایخوری
سیر له کرده............... 1حبه درشت
آرد ذرت...........1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل.................به میزان لازم
آرد ذرت اضافی....................یکدوم پیمانه
تخممرغ همزده.................. 2 عدد
پانکو...............به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردن..................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل
روشتهیه
سینه مرغ را به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. آنگاه در کاسه مناسبی سویا سس، زنجفیل، سیر، آرد ذرت، نمک و فلفل را به همراه مرغ بریزید و مخلوط کنید. حالا روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال نگهداری کنید. سپس تکههای مرغ مزهدار کرده را ابتدا در آرد ذرت، تخممرغ و در نهایت پانکو بغلتانید و در روغن فراوان و داغ سرخ کنید. اینک مرغ سوخاری را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سبزیجات دلخواه آن را بیارایید.
خواص آرد ذرت
مصرف آرد ذرت از بیماریهای قلبی، ناراحتیهای دستگاه گوارش به ویژه یبوست و مشکلات ناشی از آن، دیابت و کاهش حافظه پیشگیری میکند.