ممکن است گوشت و مرغی که میخورید دیرپز یا ناپز باشد یا شما تمایل داشته باشید مرغ سوخاری را در منزل تهیه کنید یا سیب زمینیهای داخل قابلمه ترک بخورد. همه این مشکلات راه حل خودشان را دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
برای درست کردن مرغ سوخاری در منزل چه کار باید بکنم؟
برای سوخاری کردن مرغ ابتدا آن را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. بعد قطعات مرغ را در یک صافی خالی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ بمالید و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. حال میتوانید آنها را در روغن سرخ کنید.
برای پختن گوشت و مرغ ناپز چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
برای پخت گوشت ناپز؛ یک قاشق مربا خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.
برای گوشت سفت؛ مایهای مرکب از بخشهای مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید، مدت دو ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید. اگر میخواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ، آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید افزون برآن که گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه را خواهد گرفت.
برای آن که گوشتهای سفت یا برخی از مرغهای دیرپز
زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کردهاید، قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشتهای سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید، زودتر خواهد پخت.
برای پخت سیبزمینی همیشه به مشکل برمیخورم؛ چه کار باید بکنم؟
اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیبزمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا میکند و فقط با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد. برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیبزمینی که با پوست داخل آش یا در فر میپزید، با چنگال از چند نقطه سیبزمینی را سوراخ کنید.
برای سرخکردن سیبزمینی همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیبزمینیها روی هم قرار نگیرد.
منبع: خراسان