Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 09:26

7
دی
میگو با سس پرتقال

میگو با سس پرتقال

آب پرتقال، سرکه، عسل، سس سویا، خلال پرتقال و ادویه را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت 2 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید. حالا سس فراهم کرده را بگذارید خنک شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 2 نفر

آب پرتقال................... یک عدد

سرکه سفید .............دو قاشق چایخوری

عسل.........دو قاشق چایخوری

سس سویا .............دو قاشق چایخوری

خلال پرتقال شیرین کرده...........2 قاشق سوپخوری

ادویه...............یک قاشق چایخوری

شامل (زیره، تخم گشنیز، فلفل قرمز،زنجفیل،فلفل سیاه )   

میگوی تمیز کرده   ........................400 گرم

روغن................250 میلی‌لیتر ( یک پیمانه)

پیازچه.............. برای تزئین

 

بیشتربخوانید:

ساندویچ میگو + طرز تهیه

 

روش تهیه

آب پرتقال، سرکه، عسل، سس سویا، خلال پرتقال و ادویه را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت 2 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید. حالا سس فراهم کرده را بگذارید خنک شود. سپس میگوها را به مدت یک ساعت در سس قرار دهید تا مزه‌دار شود. اینک روغن را روی حرارت اجاق‌داغ کنید و میگوها را در روغن سرخ کنید. حالا میگوها را در ظرف مناسبی بگذارید و با پیازچه آن را بیارائید.

بیشتربخوانید:

تهیه سالاد میگو و اسفناج ؛ مخصوص رژیم دارها

برچسب ها: میگو سوخاری، مزه دار کردن میگو، گرفتن بوی زهم میگو تعداد بازديد: 244 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز