Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:32

28
آذر
خورش بامیه هندی

خورش بامیه هندی

روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود. آن‌گاه زنجفیل و سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه مخلوط نمائید. حالا زردچوبه، زیره، گراماسالا، تخم گشنیز و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن زیتون .................یک‌چهارم پیمانه

پیاز ریز خرد کرده  1............... عدد درشت

زنجفیل رنده کرده   ............... یک‌دوم قاشق سوپخوری

سیر له کرده.................1 حبه

زردچوبه............. یک‌دوم قاشق چایخوری

زیره...............یک‌دوم قاشق سوپخوری

گراماسالا ..............یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر گشنیز..............یک‌قاشق چایخوری

فلفل.............به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی............2 قاشق سوپخوری

بامیه................800 گرم

سیب‌زمینی.............400 گرم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش پرتقال با مرغ و گوشت

 

روش تـهیه

روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود. آن‌گاه زنجفیل و سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه مخلوط نمائید. حالا زردچوبه، زیره، گراماسالا، تخم گشنیز و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید. سپس رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید و به میزان کافی آب اضافه کنید. تا بجوش آید، در این فاصله بامیه‌ها را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و به مواد فراهم کرده بیفزائید تا بامیه کمی بپزد سپس سیب‌زمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

برچسب ها: خورش، آموزش آشپزی، خورش بامیه، طرز تهیه، طرز تهیه خورش بامیه، خورش بامیه هندی تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز