تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای 6-8 نفر
روغن زیتون .................یکچهارم پیمانه
پیاز ریز خرد کرده 1............... عدد درشت
زنجفیل رنده کرده ............... یکدوم قاشق سوپخوری
سیر له کرده.................1 حبه
زردچوبه............. یکدوم قاشق چایخوری
زیره...............یکدوم قاشق سوپخوری
گراماسالا ..............یکدوم قاشق چایخوری
پودر گشنیز..............یکقاشق چایخوری
فلفل.............به میزان لازم
رب گوجهفرنگی............2 قاشق سوپخوری
بامیه................800 گرم
سیبزمینی.............400 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش پرتقال با مرغ و گوشت
روش تـهیه
روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود. آنگاه زنجفیل و سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه مخلوط نمائید. حالا زردچوبه، زیره، گراماسالا، تخم گشنیز و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید. سپس رب گوجهفرنگی را افزوده و کمی تفت دهید و به میزان کافی آب اضافه کنید. تا بجوش آید، در این فاصله بامیهها را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و به مواد فراهم کرده بیفزائید تا بامیه کمی بپزد سپس سیبزمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.