معصومه عیوضی :
مواد لازم براي 4 نفر
روغن سرخكردني................. به ميزان لازم
پياز خرد كرده1................ عدد
مغز كرفس خرد كرده4.............. ساقه
بادمجان قلمي خرد كرده..........2 عدد
براكلي گلچهاي خرد كرده200............ گرم
برگ كلم سفيد خرد كرده............... 50 گرم
قارچ ورقهاي خرد كرده........... 150 گرم
فلفل سبز باريك خرد كرده3........... عدد
پاستا200................ گرم
آويشن ............به ميزان لازم
نمك ...............به ميزان لازم
پودر سير، نمك ، فلفل و زردچوبه.............. به ميزان لازم
پورة گوجهفرنگي از................ 6 عدد
روغن زيتون............... 3 قاشق سوپخوري
فلفل قرمز پرك............ به ميزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامهای و خوشمزه
روشتهیه
روغن و پياز را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد، تا پياز قدري طلايي شود. آنگاه كرفس، بادمجان، براكلي، كلم برگ، قارچ و فلفل سبز را افزوده و تفت دهيد. حالا پاستا را به مدت 10 دقيقه در آبجوش و نمك بپزيد و آبكش كنيد. سپس با نمك، آويش و فلفل قرمز آن را مزهدار كنيد. اينك پوره گوجهفرنگي را بجوشانيد تا غليظ شود، ادويهها، پنير پارمسان و روغن زيتون را با آن ترکيب كنيد. حالا اين سس را به پاستا بيفزائيد و مخلوط نمائيد، در ظرف مناسبي بكشيد و در كنارش از مايه سبزيجات بگذاريد و سرو نمائيد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد پاستا سزار
خواص كرفس
خوردن کرفس شما را از دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتی های اعصاب، عفونت مجاری ادراری، آرتروز، روماتیسم نجات می دهد. پیشینیان کشورمان در گذشته به کرفس، اسامی دیگری نسبت می دادند و این گیاه به کرسب یا کرفش معروف بود اما با گذشت زمان این اسامی تغییر یافته و این روزها همگی آن را با نام کرفس می شناسیم. کرفس انواع متفاوتی مثل ریشه ای، برگی، دمبرگی، آبی و کرفس مشک دارد.
منبع : شور و شیرین