اعظم گلزارمنش:
مواد لازم برای 6 نفر
گل کلم..................... 500 گرم
نمک.......... به میزان لازم
تخم مرغ همزده............ 2 عدد
زعفران حلکرده............... 1 قاشق سوپخوری
آرد سوخاری.............. به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی............. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاسرول گل کلم برای صبحانه
روش تهیه
گلکلم را بشوئید و به تکههای مناسبی خرد کنید. آنگاه قدری آن را با آب و نمک بپزید و مراقب باشید نرم نشود (حدودا 5 دقیقه) در آبکش بریزید. حالا هر قطعه را در تخممرغ، نمک و زعفران مخلوط کرده بغلتانید و سپس در آرد سوخاری. اینک در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شود. میتوانید با انواع سس میل کنید.
بیشتربخوانید:
برنج گل کلم؛یک غذای رژیمی خوشمزه + طرز تهیه
خواص گل کلم
گل کلم متعلق به خانواده کلمیان است، که شامل بروکلی، کلم کالی و کلم برگ نیز می باشد. گل های روی گل کلم با فاصله ی نزدیکی کنار هم قرار گرفته اند و از جوانه های گل تشکیل شده اند که آنها به یک ساقه ی میانی وصل هستند. از طعم و نرمی گل سرخ آنها در برابر نور خورشید محافظت می شوند تا از تولید رنگدانه ی کلروفیل و بیش از اندازه رسیدن آن جلوگیری شود. زیستگاه گل کلم آسیا است، اما سالها بعد در منطقه ی مدیترانه، ترکیه و ایتالیا حدود 600 سال قبل از میلاد پدیدار شد. در اواسط قرن شانزدهم، گل کلم در فرانسه و اروپای شمالی نیز شناخته شد.امروزه هند، چین، ایتالیا، فرانسه و ایالات متحده تولیدکنندگان برتر گل کلم در سراسر جهان می باشند.