اعظم گلزارمنش:
مواد لازم برای 6-8 نفر
لازانیا 8........... ورق
قارچ (ورقهای خرد کرده و تفت داده) ...........10 عدد
فلفل دلمهای خرد کرده....... 1 عدد متوسط
کرفس خرد کرده و بخارپز............. یک ساقه
براکلی گلچهای خرد کرده............200 گرم
گل کلم گلچهای خرد کرده.............150 گرم
هویچ پخته و حلقهای خرد کرده ........... 1 عدد متوسط
نمک و فلفل.......... به میزان لازم
پودر آویشن ........... 1 قاشق چایخوری
سس سفید........... 2 پیمانه
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ...............400 گرم
پنیر گودا رنده کرده ............. 100 گرم
سس کچاپ ..............به میزان لازم
بیشتربخوانید:
رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا
روشتهیه
ورقههای لازانیا را در آبجوش و نمک 6-8 دقیقه بپزید و در صافی بریزید. آنگاه سبزیجات را در ظرف مناسبی بریزید و با نمک، فلفل و پودر آویشن مزهدار کنید. حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید کف ظرف را با 3 قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید و 4 ورق از لازانیا را روی آن قرار دهید. سپس نیمی از مواد فراهم کرده را رویش بریزید اکنون نیمی از مخلوطی پنیر، سس سفید و کچاپ اضافه کنید به گونهای که سطح لازانیا را بپوشاند. حالا دوباره 4 ورق از لازانیا باقیمانده را روی آن قرار دهید و رویش را با بقیه سبزیجات بپوشانید سپس باقیمانده پنیر و سس سفید را بریزید و سطح آن را صاف کنید. آنگاه ظرف لازانیا را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 30-45 دقیقه در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. حالا رویش را با سس دلخواه بیارائید.
بیشتربخوانید:
لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه
خواص سبزیجات
مصرف روزانه سبزیجات ضامن سلامتی شخص می باشد. مصرف سبزیجات از بروز بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت، سرطان و چاقی پیشگیری می نماید. مقدار سبزیجات مورد نیاز بدن با توجه به هرم راهنمایی غذایی به طور کلی روزانه 200 گرم می باشد که این مقدار برای سالمندان بالای هفتاد سال و نوجوانان و کودکان کمتر است.