Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 7 بهمن 1399 - 11:06

6
آذر
بلدرچین شکم پر

بلدرچین شکم پر

بلدرچین‌ها را شسته و نمك و فلفل بزنید. آن‌گاه در تابه مناسبی کره را آب کنید. سپس كشمش، نعنا، ترخون ، پیاز وسیر را كمى تفت دهید و شكم بلدرچین‌ها را با این مواد پر کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 2 نفر

بلدرچین  .............  ٢ عدد

نمك و فلفل   .............  به میزان لازم

كره  ............. ٥٠ گرم

كشمش ............  ٢ قاشق سوپخوری

نعنا و  ترخون  خرد کرده  ............ ٢ قاشق سوپخوری

پیازداغ .............  ٢ قاشق سوپخوری 

سیر له کرده ................  ١ حبه

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرغ شکم پر پنیری؛ با طعمی فوق العاده

 

روش تهیه

بلدرچین‌ها را شسته و نمك و فلفل بزنید. آن‌گاه در تابه مناسبی کره را آب کنید. سپس كشمش، نعنا، ترخون ، پیاز وسیر را كمى تفت دهید و شكم بلدرچین‌ها را با این مواد پر کنید. اکنون روى پوست بلدرچین‌ها را كره بمالید و آن‌ها را در سینى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده‌اید قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

یادآوری: بلدرچین‌ها را می‌توانید با برنج، یا پوره سیب‌زمینی سرو کنید.

 

بیشتربخوانید:

سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، بلدرچین شکم پر، طرز تهیه بلدرچین شکم پر تعداد بازديد: 98 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز