تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای 2 نفر
بلدرچین ............. ٢ عدد
نمك و فلفل ............. به میزان لازم
كره ............. ٥٠ گرم
كشمش ............ ٢ قاشق سوپخوری
نعنا و ترخون خرد کرده ............ ٢ قاشق سوپخوری
پیازداغ ............. ٢ قاشق سوپخوری
سیر له کرده ................ ١ حبه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مرغ شکم پر پنیری؛ با طعمی فوق العاده
روش تهیه
بلدرچینها را شسته و نمك و فلفل بزنید. آنگاه در تابه مناسبی کره را آب کنید. سپس كشمش، نعنا، ترخون ، پیاز وسیر را كمى تفت دهید و شكم بلدرچینها را با این مواد پر کنید. اکنون روى پوست بلدرچینها را كره بمالید و آنها را در سینى فر كه با كاغذ روغنى پوشاندهاید قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.
یادآوری: بلدرچینها را میتوانید با برنج، یا پوره سیبزمینی سرو کنید.
بیشتربخوانید:
سینه مرغ شکمپر با اسفناج + طرز تهیه