Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:51

14
آبان
طرز تهیه مرغ شکم پر پنیری؛ با طعمی فوق العاده

طرز تهیه مرغ شکم پر پنیری؛ با طعمی فوق العاده

در گزارش زیر طرز تهیه مرغ شکم با پنیر را به شما آموزش می‌دهیم.

 پیلوی بوترکیزه تقریبا همان مرغ شکم پر است که از پنیر بوترکیزه برای پر کردن آن استفاده شده است. این غذا جز فست فود‌های آمریکایی است و بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. در ادامه مطلب طرز تهیه این غذای هیجان انگیز را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر بوترکیزه

سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان.............. یک عدد

نمک و فلفل سیاه................. به مقدار لازم

کره..............  ۲۵ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده................. یک قاشق سوپ خوری

تره فرنگی نگینی خرد شده............ ۲۰ گرم

قارچ نگینی خرد شده............ سه عدد

خامه ..............۱۰ گرم

پنیر بوترکیزه..............  ۱۰۰ گرم

سبزیجات بخار پز شده.............. مقداری برای تزیین

سس .............مقداری برای تزیین

 

 

بیشتربخوانید:

سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه مرغ شکم پر بوترکیزه

سینه مرغ را با چاقو از طول برش بزنید تا سینه مرغ شکل پاکت پیدا کند. سپس آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

کره را به همراه یک قاشق سوپ خوری روغن مایع در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود سپس فلفل دلمه‌ای، تره فرنگی و قارچ را در تابه تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

خامه را به همراه نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و هم بزنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر بوترکیزه کاله را خرد کنید و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

داخل سینه مرغ را از مخلوط سبزیجات پر کنید سپس با خلال چوبی لبه‌های سینه مرغ را محکم کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید بعد از اینکه روغن کمی داغ شد سینه‌های مرغ را از هر طرف ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. پس از این مدت سینه مرغ را درون ظرف نسوزی قرار دهید. بقیه پنیر بوترکیزه کاله را روی آن پخش کنید سپس ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پنیر روی آن ذوب شود. پنیر بوترکیزه را به همراه سبزیجات بخارپز و سس دلخواهتان تزیین و آن را سرو کنید.

 

منبع: کتاب کاله

برچسب ها: مرغ، مرغ شکم پر، طرز تهیه مرغ شکم پر، مرغ شکم پر پنیری، پنیر بوترکیزه تعداد بازديد: 309 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز