Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 23:49

19
آبان
ساندویچ بادمجان و موزارلا

ساندویچ  بادمجان و موزارلا

روی نان‌ها کره بمالید و آن‌ها را درون فر با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 10دقیقه برشته کنید. آن‌گاه روی نان‌ها به ترتیب ورقه‌های بادمجان، گوجه‌فرنگی، پیاز سرخکرده، پنیر موزارلا و برگ ریحان بگذارید.

فاطمه درویش :

مواد لازم برای 4 نفر

نان برگر.............. 4 عدد

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده و سرخکرده...............200 گرم

گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد کرده............... 1عدد

پیاز خلالی خرد کرده و سرخکرده..............1 عدد

پنیر موزارلای ورقه ای خرد کرده...................... 200 گرم

برگ ریحان................ به میزان لازم

 

بیشتربخوانید:

ساندویچ بوقلمون و تخم‌مرغ

 

روش‌تهیه

روی نان‌ها کره بمالید و آن‌ها را درون فر با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 10دقیقه برشته کنید. آن‌گاه روی نان‌ها به ترتیب ورقه‌های بادمجان، گوجه‌فرنگی، پیاز سرخکرده، پنیر موزارلا و برگ ریحان بگذارید.

 

یادآوری

در صورت تمایل می‌توانید ساندویچ‌ها را درون فر گرم کنید تا پنیر آب شود.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ساندویچ چیکن آلفردو با ادویه ایتالیایی

طرز تهیه سوسیس بندری ؛ این ساندویچ محبوب

 

 

خواص  بادمجان

بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می داند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند.

بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ساندویچ، ساندویچ بادمجان و موزارلا، طرز تهیه ساندویچ بادمجان و موزارلا تعداد بازديد: 251 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز