فاطمه درویش :
مواد لازم برای 4 نفر
نان برگر.............. 4 عدد
بادمجان حلقهای خرد کرده و سرخکرده...............200 گرم
گوجه فرنگی حلقهای خرد کرده............... 1عدد
پیاز خلالی خرد کرده و سرخکرده..............1 عدد
پنیر موزارلای ورقه ای خرد کرده...................... 200 گرم
برگ ریحان................ به میزان لازم
بیشتربخوانید:
ساندویچ بوقلمون و تخممرغ
روشتهیه
روی نانها کره بمالید و آنها را درون فر با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 10دقیقه برشته کنید. آنگاه روی نانها به ترتیب ورقههای بادمجان، گوجهفرنگی، پیاز سرخکرده، پنیر موزارلا و برگ ریحان بگذارید.
یادآوری
در صورت تمایل میتوانید ساندویچها را درون فر گرم کنید تا پنیر آب شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ساندویچ چیکن آلفردو با ادویه ایتالیایی
طرز تهیه سوسیس بندری ؛ این ساندویچ محبوب
خواص بادمجان
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می داند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند.
بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است.