Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:34

16
آبان
مرغ درسس‌گشنیز

مرغ درسس‌گشنیز

گشنیز، اسفناج، زنجفیل، سیر، فلفل چیلی، نعنا، آبلیمو، نمک و فلفل را در کاسة غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید. آن‌گاه پیاز را در قدری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. حالا مرغ را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

گشنیز تازه..............25 گرم

اسفناج تازه .............25 گرم

زنجفیل رنده کرده.............  1 قاشق چایخوری

سیر له‌کرده ............1 - 2 حبه

فلفل سبز چیلی...........        1 عدد

نعنا تازه  ..........15 گرم

آبلیمو..............2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل  .............به میزان کم

پیاز ریز خرد کرده............  1 عدد بزرگ

روغن ..............  3 قاشق سوپخوری

مرغ بدون استخوان............... 700 گرم

زردچوبه ..............1 قاشق چایخوری

ماست..............85 گرم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرغ شکم پر پنیری؛ با طعمی فوق العاده

سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج + طرز تهیه

 

روش تـهیه

گشنیز، اسفناج، زنجفیل، سیر، فلفل چیلی، نعنا،  آبلیمو، نمک و فلفل را در کاسة غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید. آن‌گاه پیاز را در قدری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. حالا مرغ را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه بیفزائید و بگذارید مرغ بپزد. حالا ماست و سبزیجات پوره کرده را به خوراک افزوده و به مدت 15 دقیقة دیگر خوراک بپزد. اینک خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و با گوجه گیلاسی و بی بی اسفناج آن را بیارائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، مرغ مجلسی، سس گشنیز، مرغ درسس‌گشنیز، طرز تهیه سس گشنیز تعداد بازديد: 225 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز