Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 05:39

13
آبان
۷ نکته برای پخت یک لازانیای خوشمزه

۷ نکته برای پخت یک لازانیای خوشمزه

در گزارش زیر به نکاتی برای تهیه لازانیا یک غذای خوشمزه اشاره می‌کنیم.

به گزارش خراسان، لازانیا لایه‌های خمیری شکل است که مانند پاستا پخته می‌شود، اما چون لایه‌های لازانیا بزرگ است ممکن است برای آماده کردن آن مشکل پیدا کنید و هنگام جابه‌جایی و اضافه کردن سس و مواد لایه خمیر به هم بچسبد یا بشکند.

در ادامه به نکاتی برای تهیه این غذای خوشمزه اشاره می‌کنیم:

۱- اگر می‌خواهید ورقه‌های لازانیا هنگام جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.

۲-هنگام جوشاندن لازانیا به کمک یک قاشق یا کفگیر آن‌ها را به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. لازانیا زیاد نجوشد، زیرا باعث خرد شدن ورقه‌های آن می‌شود.

بیشتربخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

۳-هنگامی که ورقه‌های لازانیا را در آبکش می‌ریزید، آب سرد روی آن‌ها بریزید تا در زمان پخت، خمیر نشود.

۴- برای تهیه لازانیا، می‌توانید از مواد میانی متفاوتی استفاده کنید؛ گوشت چرخ کرده یا گوشت ریش ریش شده، یا مرغ یا سوسیس و کالباس.

۵-برای مواد میانی لازانیا بهتر است از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید یا بسیار کم استفاده کنید، زیرا از سس سفید (سس بشامل) استفاده می‌کنید.

۶-پیاز استفاده شده در لازانیا باید خیلی ریز خرد یا رنده شود یا از پودر پیاز استفاده کنید.

۷-اولین لایه که در ظرف می‌ریزید مقداری سس سفید باشد و بعد یک لایه لازانیا روی آن قرار بدهید.

بیشتربخوانید:

رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا

 

برچسب ها: لازانیا، ترفندهای آشپزی، طرز تهیه لازانیا تعداد بازديد: 398 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز