در ادامه به نکاتی برای تهیه این غذای خوشمزه اشاره میکنیم:
۱- اگر میخواهید ورقههای لازانیا هنگام جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.
۲-هنگام جوشاندن لازانیا به کمک یک قاشق یا کفگیر آنها را به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. لازانیا زیاد نجوشد، زیرا باعث خرد شدن ورقههای آن میشود.
بیشتربخوانید:
لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه
۳-هنگامی که ورقههای لازانیا را در آبکش میریزید، آب سرد روی آنها بریزید تا در زمان پخت، خمیر نشود.
۴- برای تهیه لازانیا، میتوانید از مواد میانی متفاوتی استفاده کنید؛ گوشت چرخ کرده یا گوشت ریش ریش شده، یا مرغ یا سوسیس و کالباس.
۵-برای مواد میانی لازانیا بهتر است از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید یا بسیار کم استفاده کنید، زیرا از سس سفید (سس بشامل) استفاده میکنید.
۶-پیاز استفاده شده در لازانیا باید خیلی ریز خرد یا رنده شود یا از پودر پیاز استفاده کنید.
۷-اولین لایه که در ظرف میریزید مقداری سس سفید باشد و بعد یک لایه لازانیا روی آن قرار بدهید.
بیشتربخوانید:
رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا