کیان رنجبر :
مواد لازم برای 2 نفر
پیاز ریز خرد کرده150.............. گرم
روغن.............به میزان لازم
سیر له کرده.............. 2حبه
زردچوبه............... 1قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی................. 2 قاشق سوپخوری
آرد............1 قاشق سوپخوری
ادویه کاری.............. 1قاشق سوپخوری
قارچ درسته................. 200گرم
استاک گوشت...............2 پیمانه (500 میلیلیتر)
گوشت فیله یا راسته...................250 گرم
نمک.................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو داهی یا پلو هندی مخصوص با ماست
روشتهیه
پیاز را با قدری روغن در تابة مناسبی تفت دهید تا سبک شود. آنگاه سیر، زردچوبه و رب را بیفزائید و تفت دهید. حالا آرد و ادویه کاری و قارچ را اضافه کنید پس از تفت دادن، استاک را بیفزائید. اینک گوشت را بهصورت ورقههای نازک برش بزنید و تفت دهید و در نیم ساعت پایانی نمک را به خورش بیفزائید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیهی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی
خواص ادویه کاری
پودر کاری به دلیل وجود کورکومین که عامل ضدالتهاب و یک آنتیاکسیدان قوی است، موجب کاهش التهاب مفاصل میشود. حتی ممکن است این عنصر ژن ناقل سرطان پستان را غیرفعال کند و روند پیشرفت سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. کورکومین تأثیر مثبت و چشمگیری در درمان سرطان لوزالمعده دارد. گروهی از پژوهشگران معتقدند که کورکومین میتواند با سرطان پوست نیز مبارزه و ملانوم سلولهای سرطانی پوست را تخریب کند. به نظر میرسد که کورکومین موجود در پودر کاری از آلزایمر پیشگیری میکند. کاری، حافظه را بهبود میبخشد.