مریم امیری:
مواد لازم برای 8 نفر
کره............... 50 گرم
آرد.............. 50 گرم
شیر............. 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
زردة تخم مرغ .................3 عدد
نمک ..................به میزان لازم
فلفل.................. به میزان لازم
جوز هندی.............. یکچهارم قاشق چایخوری
گل کلم.................... 700 گرم
جعفری خرد کرده ...................3 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رندهشده دالیا ..................100 گرم
سفیدة تخم مرغ .................4 عدد
بیشتربخوانید:
سوفله سبزیجات
روشتهیه
8 ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید. آنگاه کره را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس آرد را بیفزائید و اندکی تفت دهید. حالا شیر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود. اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زردة تخممرغها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزائید. سپس گل کلم را خرد کنید و 5 دقیقه در آب جوش بپزید. اینک گل کلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزائید سفیدة تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد آن را به آرامی به مایة سوفله افزوده و مخلوط کنید. آنگاه مایة فراهم کرده را در ظرفهای مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فرم گرم کرده با دمای 170درجة سانتیگراد بپزید.