Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:00

30
مهر
طرز تهیه املت هندی پاراتا تخم‌مرغ

طرز تهیه املت هندی پاراتا تخم‌مرغ

در این مطلب قصد داریم روش تهیه املت هندی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

پراتا، پاراتا یا پراته یک نان مقوی صبحانه هندی و افغانستانی و پاکستانی است که در استان‌های شرقی ایران به خصوص در سیستان و بلوچستان و شهر چابهار در وعده صبحانه و عصرانه بسیار محبوب است. پراتا هندی را با گوشت، سبزیجات و تخم مرغ به طرق مختلف درست می‌کنند. پاراتا تخم مرغ که در واقع یک نوع املت هندی است بسیار خوشمزه و مقوی است. ۹ اکتبر روز جهانی تخم مرغ است.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه املت اسپاگتی متفاوت و خوشمزه

 

 

مواد لازم برای ۱ نفر

آرد..............½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آب گرم..................به مقدار لازم

روغن..................۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ................ ۲ عدد

پیاز...............۱ عدد نگینی خرد شده

فلفل تند...............۱ عدد ریز خرد شده (برای بچه‌ها حذف کنید)

پودر فلفل قرمز................نوک قاشق چایخوری

زردچوبه................نوک قاشق چایخوری

نمک............به مقدار دلخواه

گشنیز یا جعفری.............۱ قاشق غذاخوری ساطوری خرد شده

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه یک املت خوشمزه با جگر مرغ

 

 


طرز تهیه

ابتدا نان هندی پاراتا را درست کنید. برای درست کردن نان هندی پاراتا یا پراته هندی آرد را در یک کاسه بریزید و به تدریج و کم کم به آن آب گرم اضافه کنید تا خمیر شود. خمیر را خوب ورز دهید تا حدی که خمیر لطیفی درست شود که به دست نچسبد. سپس خمیر را با چند قطره روغن چرب کنید. چانه‌ی خمیر را در کاسه بگذارید و روی آن را به مدت ۲۰ دقیقه با سلفون بپوشانید تا برسد و ور بیاید.

بعد از ۲۰ دقیقه خمیر را به دو چانه‌ی مساوی تقسیم کنید. هر چانه خمیر را مقداری پهن کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. سپس چانه‌های خمیر را با وردنه پهن کنید. چانه را دو لا کنید و چند قطره روغن روی آن بپاشید و تمام سطح خمیر را به روغن آغشته کنید. چانه خمیر را یک تای دیگر بزنید تا شبیه مثلث شود و کمی دیگر آن را با وردنه پهن کنید. (می‌توانید خمیر نان پاراتا را به همان صورت گرد با وردنه نازک باز کنید، با روغن چرب کنید و در تابه سرخ کنید. دقت کنید قطر خمیر چند میلی‌متر باشد)

 

یک تابه نچسب را داغ کنید و خمیر مثلثی را در تابه سرخ کنید. خمیر در این مرحله پف می‌کند و سپس پفش می‌خوابد. هر دو طرف خمیر را سرخ کنید. نان هندی پراتا آماده است، آن را در یک بشقاب بگذارید.

 

صبر کنید تابه خنک شود. در این فاصله تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید، تمام مواد را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یک مایه یکدست درست شود. کف تابه را فقط کمی چرب کنید. مایه تخم مرغی پاراتا را در تابه بریزید و صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود.

 

سپس نان هندی پراته را روی قسمتی از مایه املت که در بالای تابه است بگذارید و به آرامی فشار دهید. حالا با یک کفگیر پاراتا را زیر و رو کنید تا نان پاراتا در کف تابه قرار بگیرد. یک روش دیگر این است که املت هندی را درست کنید و سپس آن را روی نان پاراتا بگذارید و سرو کنید.

 

املت هندی پاراتا تخم‌مرغ شما آماده است. آن را با سالاد سبزیجات، انواع ترشی یا سبزی خوردن میل کنید. هندی‌ها پاراتا تخم مرغ را با چای ماسالا یا سس چانتی سرو می‌کنند. نان هندی پاراتا را به همین ترتیب با انواع گوشت تکه‌ای یا چرخ کرده، انواع سبزیجات سرخ شده از کلم بروکلی گرفته تا اسفناج، سیب زمینی و … هم می‌توانید درست کنید.

منبع: مجله کوروش

برچسب ها: املت، آموزش آشپزی، طرز تهیه، املت تخم مرغ، املت هندی، املت پاراتا تعداد بازديد: 399 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز