مواد لازم برای تهیه حلیم اراکی برای ۴ نفر:
-بلغور گندم............ ۱ پیمانه
-آب قلم یا آب معمولی................. ۳ پیمانه
-نمک................... ۱ قاشق چایخوری
-روغن زیتون یا کنجد.............. ۱ قاشق سوپخوری
-دارچین برای تزیین................. به میزان لازم
-ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده.................. ۱ پیمانه
طرز تهیه حلیم اراکی:
ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کردهاید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.
در اواسط پخت، گوشتهای پخته شده را ریشریش کنید و به بلغور اضافه کنید.
حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کشدار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.
حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.
یک نکته برای تهیه حلیم اراکی:
اگر از آب قلم گوساله استفاده میکنید بهتر است روغن را حذف کنید.
منبع: خبربانو