Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 08:25

30
شهریور
طرز تهیه حلیم اراکی

طرز تهیه حلیم اراکی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه حلیم اراکی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 حلیم از غذا‌های محبوب ماه رمضان است که در سرتاسر ایران کم و بیش به یک روش طبخ می‌شود، اما اراکی‌ها از این قاعده مستثنی هستند. در ادامه روش تهیه حلیم اراکی را می‌خوانید. نوش جان!

مواد لازم برای تهیه حلیم اراکی برای ۴ نفر:

-بلغور گندم............ ۱ پیمانه

-آب قلم یا آب معمولی................. ۳ پیمانه

-نمک................... ۱ قاشق چایخوری

-روغن زیتون یا کنجد.............. ۱ قاشق سوپخوری

-دارچین برای تزیین................. به میزان لازم

-ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده.................. ۱ پیمانه

 

طرز تهیه حلیم اراکی:
ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.

در اواسط پخت، گوشت‌های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.
حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.

حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

یک نکته برای تهیه حلیم اراکی:

اگر از آب قلم گوساله استفاده می‌کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

منبع: خبربانو

برچسب ها: حلیم، حلیم اراکی، طرز تهیه حلیم اراکی تعداد بازديد: 345 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز