Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:13

4
مهر
پاستا آلانورما

پاستا آلانورما

بادمجان‌ها را با پوست به شکل حبه قندی خرد کنید تلخی آن را بگیرید و در مقداری روغن سرخ کنید. آن‌گاه آن را در صافی ریخته تا روغن اضافه آن خارج شود. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

 مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان متوسط ................ 3 عدد

روغن............... به میزان لازم

روغن زیتون............... 3 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده................ 1 عدد کوچک

سیر له کرده............... 3 حبه

نمک و فلفل................. به میزان لازم

پوره گوجه‌فرنگی ...................800 گرم

ریحان خرد کرده................. 50 گرم

پاستای لوله‌ای پخته شده ...................400 گرم

پنیر گودا یا پنیر موزارلای رنده کرده .....................70 گرم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامه‌ای و خوشمزه

 

 

 

روش تهیه

بادمجان‌ها را با پوست به شکل حبه قندی خرد کنید تلخی آن را بگیرید و در مقداری روغن سرخ کنید. آن‌گاه آن را در صافی ریخته تا روغن اضافه آن خارج شود. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا اندکی نرم و شیشه‌ای شود. اینک سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. بعد پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجاز دهید تا سس به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند و غلیظ شود. اکنون بادمجان‌ و ریحان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا پاستا را با سس آماده کرده مخلوط نمائید و در ظرف سرو بریزید و رویش پنیر بپاشید و در صورت دلخواه با ریحان و بادمجان آن را بیارائید.

 

یادآوری: پاستا آلانورما، یک پاستای گیاهی ایتالیایی است.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد پاستا سزار

 

 

برچسب ها: پاستا، پنیر موزارلا، پنیر گودا، پاستا آلانورما، طرز تهیه پاستا آلانورما، پاستا گیاهی تعداد بازديد: 299 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز