تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان متوسط ................ 3 عدد
روغن............... به میزان لازم
روغن زیتون............... 3 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد کرده................ 1 عدد کوچک
سیر له کرده............... 3 حبه
نمک و فلفل................. به میزان لازم
پوره گوجهفرنگی ...................800 گرم
ریحان خرد کرده................. 50 گرم
پاستای لولهای پخته شده ...................400 گرم
پنیر گودا یا پنیر موزارلای رنده کرده .....................70 گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامهای و خوشمزه
روش تهیه
بادمجانها را با پوست به شکل حبه قندی خرد کنید تلخی آن را بگیرید و در مقداری روغن سرخ کنید. آنگاه آن را در صافی ریخته تا روغن اضافه آن خارج شود. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا اندکی نرم و شیشهای شود. اینک سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. بعد پوره گوجهفرنگی را اضافه کنید و اجاز دهید تا سس به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند و غلیظ شود. اکنون بادمجان و ریحان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا پاستا را با سس آماده کرده مخلوط نمائید و در ظرف سرو بریزید و رویش پنیر بپاشید و در صورت دلخواه با ریحان و بادمجان آن را بیارائید.
یادآوری: پاستا آلانورما، یک پاستای گیاهی ایتالیایی است.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد پاستا سزار