Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 09:21

22
شهریور
لقمه‌های خوشمزه پنیر و سبزی

لقمه‌های خوشمزه پنیر و سبزی

پنیر، سبزی و گردو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه مواد فراهم کرده را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح نان‌ها با کاردک بمالید و از طول آن را رول کنید. حالا در کاغذ روغنی بپیچید و دو سر آن را محکم کنید

اعظم گلزار منش :

 

مواد لازم برای 12 برش

پنیر خامه‌ای............. 350 گرم

سبزی خرد کرده............5 قاشق سوپخوری

(ریحان، ترخون، جعفری و تربچه)

گردوی چرخکرده..................200 گرم

نان لواش ماشینی............ 2 عدد

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مشتک یزدی مقوی و خوشمزه

 

 روش تهیه

پنیر، سبزی و گردو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه مواد فراهم کرده را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح نان‌ها با کاردک بمالید و از طول آن را رول کنید. حالا در کاغذ روغنی بپیچید و دو سر آن را محکم کنید و یک روز در یخچال نگه دارید. اینک رول را از کاغذ جدا کنید و با کارد تیز و مناسبی به هر اندازه که مایل هستید برش بزنید.

 

بیشتر بخوانید:

بــرگــرسيب‌‍‌زميني و عدس

 

 

 

خواص سبزی

تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می کرد، یک سبد پر از انواع سبزی های تازه به همراه پیازچه و تربچه نقلی قرمزرنگی بود که همچون گل جلوه می کرد؛ سبزی هایی که اشتهای افراد را برمی انگیخت و میل به خوردن غذا را دوچندان می کرد، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.

برچسب ها: سبزی خوردن، میان وعده، عصرانه، پنیر خامه ای، لقمه‌های خوشمزه پنیر و سبزی، نان و پنیر و سبزی تعداد بازديد: 431 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز