Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:18

28
مرداد
طرز تهیه حلیم طالقان ؛ یک حلیم متفاوت با لوبیا

طرز تهیه حلیم طالقان ؛ یک حلیم متفاوت با لوبیا

در گزارش زیر طرز تهیه حلیم طالقان را به شما آموزش می دهیم.

این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.


مواد لازم

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه

بلغور گندم: ۲ پیمانه

گوشت گوسفندی با استخوان: ۵۰۰ گرم

نمک: به مقدار لازم

ادویه: به مقدار لازم

پیاز: ۲ عدد

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه حلیم گندم بدون گوشت

طرز تهیه حلیم فوری

حلیم عدس؛ یک غذای بی نظیر خراسانی!

 

 

مراحل پخت

گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می‌کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.

گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب می‌پزیم.


۳ الی ۴ ساعت طول می‌کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.

بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می‌کنیم.

این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می‌شود.

 

منبع: غذالند

بیشتر بخوانید:

حلیم شیر ؛ یک صبحانه خوشمزه‌ اصفهانی

برچسب ها: آموزش آشپزی، حلیم، طرز تهیه، حلیم طالقان، حلیم با لوبیا، طرز تهیه حلیم با لوبیا تعداد بازديد: 326 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز