Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1399 - 14:35

1
مرداد
چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کار‌ها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.

ایرنازندگی: مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کار‌ها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

 بیشتر بخوانید:

مزه دار کردن ماهی به روش جنوبی ها

خوش طعم کردن میگو و ماهی

مزه دار کردن ماهی قبل از سرخ کردن

۱. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.

۲. سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.

۳. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.

۴. مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.

۵. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید

۶. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزه‌دار شود.

۷. سپس می‌توانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.

برچسب ها: ماهی، مزه دار کردن ماهی، گرفتن بوی ماهی، گرفتن بوی زهم ماهی، ادویه ماهی تعداد بازديد: 83 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز