Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 11:58

28
اردیبهشت
مزه دار کردن ماهی قبل از سرخ کردن

مزه دار کردن ماهی قبل از سرخ کردن

برای مزه دار كردن گوشت ماهی قبل از سرخ كردن چگونه عمل كنیم؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

مخلوط آرد، زردچوبه، ادویه‌‌ی ماهی، نمك و فلفل. ماهی را در این مخلوط بغلتانید، سپس آن را در روغن سرخ كنید.

تعداد بازديد: 517 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز