مواد لازم:
پاستا خیلی ریز................... ۲۵۰
نمک و فلفل............... به میزان لازم
کره............. ۳۰گرم
آرد................ به میزان لازم
آرد ..............سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ........... ۲ عدد
پنیر پارمسان............ ۵۰گرم
پنیر چدار............. ۵۰گرم
پنیر مورزالا ..............۲۰۰گرم
شیر................ ۴۰۰میلی لیتر
کالباس گوشت.......... به میزان لازم
پودر سیر................ ۱ ق چ
بیشتر بخوانید:
پاستا آلانورما + طرز تهیه
بروکلی پنیری
طرز تهیه:
ابتدا پاستا را پخته و آبکش کنید.
کره را همراه با پودر سیر و شیر روی حرارت ملایم بگذارید تا قل بزند. سپس همه پنیرها را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا آب شود. ادویه ها را اضافه کرده و هم بزنید.
پاستاهایی که ازقبل پخته و آبکش کرده اید را به مخلوط پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
یک سینی فر را آماده کرده و با کاغذ روغنی دور تا دور آن را بپوشانید. سپس مخلوط اسپاگتی و پنیر را داخل سینی ریخته و داخل یخچال بگذارید تا پنیرها سفت شوند (و بتوان قالب زد).
مایه را از یخچال بیرون آورده و با رینگ مخصوص آن را قالب بزنید؛ کالباسها هم همین طور با یک قالب رینگی کوچکتر قالب بزنید و روی یکی از مواد قالب زده شده بگذارید و مایه گرد دیگر را روی آن قرار دهید. کمی مواد را روی هم فشار دهید تا بهم بچسبند و داخل آرد سفید، سپس تخم مرغ و آرد سوخاری پانکو بچرخانید.
تابه را گرم کرده و روغن سرخ کردنی را داخل آن بریزید تا گرم شود. هنگامی که روغن گرم شد، مک اند چیز را داخل آن گذاشته و سرخ کنید.
نوش جان.
منبع: ashpazihaye beynolmelali