Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 21:59

16
فروردین
دلمه هویج + طرز تهیه

دلمه هویج +  طرز تهیه

در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه دلمه هویج را آموزش دهیم.

دلمه، انواع متفاوتی دارد که هرکدام طرفداران مخصوص به خود را دارد. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه دلمه هویج را آموزش دهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

مواد لازم برای دلمه هویج:
هویج درشت ۷ الی ۸ عدد
آب به مقدار لازم
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد
دانه کاج ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودر شده به مقدار لازم
برگ جعفری ریز خرد شده ۶۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه پودر شده به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه دلمه بادمجان

راز وا نرفتن کوفته تبریزی

طرز تهیه دلمه هویج:

هویج‌ها را پوست کنده و به ابعاد ۸۰ الی ۱۰ سانتی برش دهید.

آن‌ها را در مقداری آب بپزید. سپس درون آن‌ها را خالی کنید و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. بقیه روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید.

پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. دانه کاج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از گذشت یک الی دو دقیقه رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

برگ جعفری ریز خرد شده را در آخر اضافه کنید. داخل هویج‌ها را با مخلوط گوشت پر کنید.

آن‌ها را به صورت عمودی در قابلمه قرار دهید. دو پیمانه آب داغ به آن‌ها اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت بپزند و نرم شوند. سپس سرو کنید.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

برچسب ها: آشپزی، دلمه، غذاهای ایرانی، دلمه هویج، طرز تهیه دلمه هویج تعداد بازديد: 418 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز