سرمه جلیلی:
مواد لازم برای 6-8 نفر
مرغ 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
پیازداغ ۱ عدد
رب نارنج ۲ قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
ساج قاوورماسی + طرز تهیه
طرز تهیه پیراشکی روسی
سینه مرغ شکمپر با اسفناج + طرز تهیه
روش تهيه
مرغ را شسته و به قطعات مناسب خرد کنید و با نمك و فلفل كاملا آن را مزه دار نمائید. آنگاه آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس رب گوجهفرنگی و زردچوبه را به روغن اضافه كرده و كمی تفت دهید. حالا پیازداغ، آب، رب نارنج، نمك و فلفل را افزوده و اجازه میدهید. مرغ با حرارت ملایم كاملا بپزد.
یادآوری
اگر رب نارنج نداشتید از رب انار ترش یا رب آلوچه استفاده كنید.
بهتر است این غذا با برنج كته مصرف شود ولی سرو آن با نان هم لذت بخش است.