مواد لازم (برای 8 نفر):
2 قاشق غذاخوری روغنزیتون
680 گرم سوسیس ایتالیایی
3 فنجان پیاز خردشده
4 حبه سیر خردشده
2 قاشق غذاخوری پونه خشک
نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز خردشده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
800 گرم گوجهفرنگی خردشده
دو عدد برگ خشک برگبو
6 فنجان آب مرغ طعم دار
227 گرم لازانیا یا پاستای فوسیلی
نیم فنجان ریحان تازه و خردشده
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای ترکیب پنیری:
250 گرم پنیر ریکوتا
نیم فنجان پنیر پارمسان
¼ قاشق چایخوری نمک
اندکی فلفل تازه
دو فنجان پنیر موتزارلا خردشده
طرز تهیه:
روغنزیتون را در قابلمهای بزرگ بریزید و حرارت دهید.
سپس سوسیسهای خردشده را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا طلایی شوند.
سپس پیازها را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه سرخکنید تا نرم شوند.
سیر، پونه و تکههای فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.
سپس رب را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوطکنید.
حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا رب گوجه به رنگ قهوهای تیره در بیاید.
اکنون گوجهفرنگیهای خردشده، برگ خشک برگبو و آب مرغ را اضافه کنید.
صبر کنید تا جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا 30 دقیقه آرام بپزد.
لازانیا یا پاستای خام را به قابلمه بریزید تا نرم شود.
درب قابلمه را نگذارید و غذا را برای مدت زیاد نجوشانید، زیرا پاستا آب سوپ را جذب میکند و خمیر میشود.
درست قبل از سرو غذا، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.
برای تهیه ترکیب پنیری، در ظرف کوچکی پنیر ریکوتا، پارمسان و نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید. هنگام سرو غذا، روی هر کاسه سوپ یک قاشق از ترکیب پنیری بریزید و روی آن اندکی پنیر موتزارلا اضافه کنید. یک قاشق از سوپ داغ را رویهم روی ترکیب پنیری بریزید.