کیان رنجبر
مواد لازم برای 4 نفر
فیله گوساله نیم کیلوگرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس خردل ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سیبزمینی خلالی نازک سرخکرده ۱ عدد
بادمجان خلالی خرد کرده ۱ عدد
کدو سبز خلالی خرد کرده ۱ عدد
خیارشور خلالی خرد کرده ۳ عدد
فلفل دلمهای سبز خلالی خرد کرده ۱ عدد
فلفل دلمهای قرمز خلالی خرد کرده ۱ عدد
هویج پخته خلالی خرد کرده ۲ عدد
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه سس
پیاز خرد کرده ۱ عدد
کرفس خرد کرده ۱ شاخه
سیر له کرده ۲ حبه
گوجهفرنگی خردکرده ۳ عدد
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 3 قاشق سوپخوری
روشتهیه
فیله گوساله را به ضخامت 3 سانتیمتر برش بزنید. آنگاه تکههای برش زده را با بیفتککوب بکوبید تا نازک شود (به ضخامت 1 سانتیمتر). حالا تکههای فیله را با فلفل، نمک، سس خردل و روغن زیتون مزهدار کنید. سپس سیبزمینیها، بادمجان و کدو را جداگانه در تابه سرخ کنید. اینک سبزیجات فراهم کرده را در وسط تکههای پهن و مزهدار شده فیله قرار دهید. از هر نوع خلال چند تا بگذارید و سپس آن را رول کنید و با خلال دندان رول استیک را محکم ببندید که هنگام پخت از هم باز نشود. حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و رول استیکها را سرخ کنید. بعد رولها را در سس گوجهفرنگی بگذارید تا کاملا بپزد. بعد از پخت در ظرف مناسب سرو قرار دهید و از سس گوجهفرنگی روی آن بریزید.
روش تهیه سس گوجه فرنگی
سبزیجات خرد کرده را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و در ادامه پخت نمک، فلفل، پودر آویشن و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس به غلظت برسد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
محبوس پلوی عربی