معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4- 6 نفر
برنج ۴ پیمانه (600 گرم)
فیله یا سینه مرغ ۴۰۰ گرم
زعفران حلکرده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
روغن به میزان لازم
فلفل دلمهای رنگی ۲ عدد
فیله گوجه فرنگی خرد کرده ۵ عدد
پیاز سرخ کرده ۱ پیمانه
زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، دارچین، زیره سیاه نیمکوب و هل سبز درسته از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
برگ بو ۲ عدد
روش تهیه محبوس پلوی عربی
برنج را بصورت چلو آبکش کنید و کنار بگذارید.
آنگاه فیلههای مرغ را با استیک کوب بکوبید تا نازک شود.
سپس با زعفران، نمک و فلفل مزهدار کنید و بعد به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.
حالا با نیمی از کره تفت دهید.
اینک در تابه دیگر، باقیمانده کره و قدری روغن بریزید، فلفل دلمهای و فیله گوجهفرنگی را در آن تفت دهید.
سپس پیاز و ادویهها را اضافه کنید و اجازه دهید تا بوی خوشایند ادویه بلند شود.
حالا در قابلمه مناسبی مقداری برنج و یک لایه از مواد را روی آن بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.
در آخر برگ بو قرار داده و اجازه دهید تا پلو دم بکشد.
بعد از آماده شدن برگ بو را جدا کرده و در ظرف مناسبی محبوس پلو را بکشید و با فیلهها بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
ميگو پلو (عربی)