Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:28

14
مهر
محبوس پلوی عربی

محبوس پلوی عربی

برنج را بصورت چلو آبکش کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه فیله‌های مرغ را با استیک کوب بکوبید تا نازک شود. سپس با زعفران، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و بعد به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر 

برنج                                                                                                        ۴ پیمانه (600 گرم)

فیله یا سینه مرغ                                                                                        ۴۰۰ گرم

زعفران حلکرده                                                                                           به میزان لازم

نمک و فلفل                                                                                              به میزان لازم

کره                                                                                                        ۵۰ گرم

روغن                                                                                                       به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای رنگی                                                                                     ۲ عدد

فیله گوجه فرنگی خرد کرده                                                                           ۵ عدد

پیاز سرخ کرده                                                                                            ۱ پیمانه

زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، دارچین، زیره سیاه نیم‌کوب و هل سبز درسته         از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

برگ بو                                                                                                      ۲ عدد

روش تهیه محبوس پلوی عربی 

برنج را بصورت چلو آبکش کنید و کنار بگذارید.

آن‌گاه فیله‌های مرغ را با استیک کوب بکوبید تا نازک شود.

سپس با زعفران، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و بعد به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا با نیمی از کره تفت دهید.

اینک در تابه دیگر، باقیمانده کره و قدری روغن بریزید، فلفل دلمه‌ای و فیله گوجه‌فرنگی را در آن تفت دهید.

سپس پیاز و ادویه‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا بوی خوشایند ادویه بلند شود.

حالا در قابلمه مناسبی مقداری برنج و یک لایه از مواد را روی آن بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.

در آخر برگ بو قرار داده و اجازه دهید تا پلو دم بکشد.

بعد از آماده شدن برگ بو را جدا کرده و در ظرف مناسبی محبوس پلو را بکشید و با فیله‌ها بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

ميگو پلو (عربی)

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، پلو، آشپزباشی، زندگی آنلاین، محبوس پلوی عربی، محبوس پلو، روش تهیه محبوس پلوی عربی، طرز تهیه محبوس پلو تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز