کیان رنجبر
موادلازم برای 6 – 4 نفر
کره 50 گرم
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز 1 عدد
فلفل دلمهای قرمز 1 عدد
قارچ اسلایس کرده 100 گرم
سیر له کرده 1 حبه
آرد گندم 3 قاشق سوپخوری
شیر 500 میلیلیتر
استاک مرغ 500 میلیلیتر
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سفید به میزان لازم
خامه 100 گرم
سینه مرغ آبپز 700 گرم
برنج دم کشیده 3 پیمانه
روشتهیه
کره را در تابه مناسبی گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید. آنگاه فلفل دلمهای سبز و قرمز، قارچ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. پس از 5 دقیقه آرد گندم را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر واستاک مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از لعابدار شدن نمک و فلفل سفید و خامه را اضافه کرده، در آخر مرغ آبپز را به سس بیفزائید. اینک برنج دم کشیده را قالب زده و خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه برنج سرو نمائید.