Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:43

16
بهمن
مرغ‌شاهانه

مرغ‌شاهانه

کره را در تابه مناسبی گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز، قارچ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

کیان رنجبر

موادلازم برای 6 – 4 نفر

کره       50 گرم

پیاز  ریز خرد کرده       1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز     1 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز       1 عدد

قارچ اسلایس کرده  100 گرم

سیر له کرده     1 حبه

آرد گندم   3 قاشق سوپخوری

شیر  500 میلی‌لیتر

استاک مرغ      500 میلی‌لیتر

نمک    به میزان لازم

پودر فلفل سفید       به میزان لازم

خامه    100 گرم

سینه مرغ آبپز         700 گرم

برنج دم کشیده        3 پیمانه

روش‌تهیه

کره را در تابه مناسبی گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز، قارچ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. پس از 5 دقیقه آرد گندم را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر واستاک مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از لعابدار شدن نمک و فلفل سفید و خامه را اضافه کرده، در آخر مرغ آبپز را به سس بیفزائید. اینک برنج دم کشیده را قالب زده و خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه برنج سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل

 

برچسب ها: مرغ، زندگی آنلاین، شور و شیرین، مرغ و گوشت، مرغ‌شاهانه، مرغ و پلو تعداد بازديد: 893 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز