Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:21

14
بهمن
پلوی هندی با قیسی و بادام

پلوی هندی  با قیسی و بادام

برنج را یک ساعت بخیسانید. آن‌گاه آبگوشت را روی حرارت بجوش آورید.

اعظم گلزارمنش

مواد لازم برای 6-4 نفر

برنج باسموتی   2 پیمانه (300 گرم)

آبگوشت   دو و نیم پیمانه (750 میلی‌لیتر)

نمک  به میزان لازم

پیاز خرد کرده  1 عدد درشت

روغن زیتون   6 قاشق سوپخوری

سیر له کرده  2 حبه

زنجفیل رنده کرده  یک قاشق سوپخوری

فلفل تند  یک ‌چهارم قاشق چایخوری

پودر یا دانه زیره سیاه   یک قاشق چایخوری

کاری  یک قاشق چایخوری

قیسی خلالی خرد کرده  175 گرم

لپه بادام   100 گرم

فیله گوجه‌فرنگی  2 پیمانه

کنسرو نخودفرنگی   100 گرم

روش‌تهیه

برنج را یک ساعت بخیسانید. آن‌گاه آبگوشت را روی حرارت بجوش آورید. سپس برنج و نمک را در آن بریزید. حالا پیاز و روغن را روی حرارت بگذارید و پیاز را تفت دهید. اینک سیر، زنجفیل، فلفل تند، زیره، کاری، قیسی و بادام را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. حالا فیله گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و با مواد فراهم کرده ترکیب نمائید و در انتها قبل از اینکه آب برنج کاملا تبخیر شود به همراه نخودفرنگی به برنج اضافه کنید. اجازه دهید آب برنج کاملا تبخیر شود. سپس به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دمپخت ماش؛ غذای محلی چهارمحال و بختیاری

 

برچسب ها: قیسی، پلو، غذای هندی، بادام، زندگی آنلاین، شور و شیرین، پلوی هندی با قیسی و بادام تعداد بازديد: 346 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز